Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kékes525
üzenetére
Hát igen..., nem akartam hangoztatni nagyon, hogy nem értek a témához, ráadásul el is néztem, mert a wav beállítást néztem, ott vannak ilyen adatok.

Viszont a flac beállításnál lényegében két adat van: 44100 kHz és auto a bitrate-nál. Végül is akkor a nem régiben szóban forgó angol tanulmány megadja a választ a dilemmámra is, ha már elkezdtem a 44100-ast, akkor nem kellene mondjuk 48000-asra átállni, mert az előbbi is teljesen megfelelő. Egy esetleges wav-ra történő visszaállításnál ennek ezek szerint nincs jelentősége.
Remélem, helyes következtetést vontam le.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Google Pixel topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest