Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
#56816198 #3139 üzenetére
Én nem azt mondtam hogy Téged nem érdekelnek, hanem azt, hogy a készítő azt hiszi.
Ha visszaolvasol, pont erről volt szó, hogy miért is készítette az 1.3 vonalon is egy újabb betát, Ő mondja hogy vannak júzerek akik nem használják az 1.4-et (mert nem érdekli őket vagy nem tetszik nekik az újdonság benne - holott ez szerintem hülyeség, csak a beta mivolta miatt, vagy egyáltalán hogy nem is tudnak róla, ezért nem használják sokan), ezért javított hibákat az 1.3-ban, és lett ott is egy újabb beta.Meggyőzni meg senkit nem akarok, nehogy utána engem szidjanak.
ui: Amúgy ahogy már írtam is, soha semmi adatvesztésem, soha egyetlen eltűnésem" sem volt beta programok miatt (nem csak foobar), és a beállításaim is mindig meg szoktak maradni mindennél.
-
TRob1
veterán
válasz
#56816198 #3137 üzenetére
Az enyém sem.
Ezért is mindig updatelek. Mindegy hogy stabilról betára vagy betáról betára, illetve betáról stabilra, mindig ugyanúgy néz ki, mindig minden beállításom marad.
Még sosem tűnt el belőle semmi az évek során. (kopp-kopp)
Persze ez nem erőszak.(Látod, most maga a készítő is azt hiszi hogy nem érdekelnek téged az újdonságok, jobban szereted az 1.3-as vonalat valamiért, holott csak az van, amit mondtam korábban.
)
-
TRob1
veterán
válasz
#56816198 #3016 üzenetére
A w10 mindig ezt jelzi, mióta létezik (nem csak foobarra, hanem sok másra is)
Ha elolvasod, csak egy figyelmeztetés hogy "nem sokan töltötték még le"...
Attól még simán telepíthető, hisz a készítőtől van, ugyanolyan lesz mint az összes többi verzió (csak mindig újabb és többet tudó).
De te tudod... -
Cs1csó
titán
válasz
#56816198 #2989 üzenetére
Megjegyzem én sem vagyok ebben nagyon képben de mivel csak sima alaplap hangkártyám van asus z97k alaplapon realtek hd audio, úgyhogy nálam az első hogy a alapértelmezet hangformátumot leviszem 44100kHz-re.
Persze akinek van:
- minőségi hangkártyája - dedikált -
- minőségi forrás valamilyen FLAC
- minőségi hangfalak pl. PC-hez MINIMUM: Genius SP-HF1250B de inkább mondjuk:Thonet & Vander Kürbis 2.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged