Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
ChipKng
üzenetére
Én nem abban repülök, úgyhogy csak sejtem, hogy igen. A lényeg - ahogy leírtam -, hogy kizökkented az FS-t véleményem szerint valami felesleges számításból, vagy terhelésből, amit végez. Legalábbis mást nem tudok rá mondani, hogy 16-ból lesz vagy 30, vagy ELLX-en 11-ből 20, vagy picivel 20 fölötti FPS. Egyenlőre nálam működik, hogy egy picit megugrik a teljesítménye, de mondom ismételten, hogy azért van mögötte egy bizonyos hardver. Nem kérdés, hogy ha ez nem lenne (pl. az 580 GTX) akkor nem ugrana ennyit, de szerintem mindig ugrik valamit - de ezt talán mások tudnák megerősíteni inkább.
Az egészre tulajdonképpen a múltkor Korcsiival jöttem rá, hogy valami miatt túl alacsony volt az FPS néha úgy, hogy tudtam, hogy több szokott lenni. Tudom, majd jönnek itt a vélemények, hogy FS9-ben jobb, meg FSX egy sz@r, amit aláírok, de akkor is éreztem, hogy valami gáz van, hogy anno volt 40 FPS-em, most meg 15-el szálltam le egy gyökér gyári Fokvárosi repülőtéren, na és itt jött a próbálgatás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android Autót minden mobilra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- További aktív témák...
- Gamer Pc AM4 komplett, újszerű, garanciás alkatrészekkel
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB 3200Mhz , 512GB NVME , 500GB HDD
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- B760 / B660 / Z690 / Z790 ATX alaplapot keresek DDR4-es foglalattal
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest