Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
én tudom, hogy nálam azzal volt a gond. Ment a gép fel (nem is túl magasra, csak pl. az OPT magasságig) és egyszer csak kapott egy oldallökést pl. (vagy szemből, tök mindegy) és elkezdett esni a sebesség, elkezdett esni és szépen átesett, de úgy, hogy az újjammal nyomtam az F4-et végig!

Amióta pl. beállítottam a "Dynamic Rate of Change"-t 15%-ra azóta nincs gondom. Érdekes, mert a fórumon azt mondták, hogy "0"-ra állítsam. Volt még egy pár dolog, de ez volt a fő beállítás, amit leírtak. Amit sajnálok, hogy így nincs kajak hátszelem a NAT-on az USA-ból hazafelé, ill., hogy a célállomás METAR-ját okosan kell megnézni, mert lebutítja és történetesen pl. törli a szelet. Mondjuk már megtanultam kezelni és nincs gond.ű
Pedig kezdő koromban hogy örültek nekem, amikor szemből szálltam le a kifutóra egy jó nagy reptéren...

AirBooms: Nem, HT off. Na letöltöm és megnézem azzal!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Vírusirtó topic
- BestBuy ruhás topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest