Hirdetés
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
AirBooms
üzenetére
Visszafelé shotolj, várjuk a képeket!
Amúgy én mindig nyávogtam privátban ha valaki megkérdezett, hogy FS-re nem kell erőltetni az Ati kártyákat, akár egy kisebb Nvidia is sokkal jobban hangolható rá, mert a kártya esetében a processzorsebességnek nem sok szerepe van, csak minél több ramja legyen, hogy tudjon textúrázni, ez érdekli az FS-t video vonalon, semmi több. Ami máshol az Ati kártyák egyértelmű előnye, hogy egy jól eltalált driverrel mennek mint az eszement, itt totálisan elveszik.. FS alatt csak kínlódnak többnyire, mert az FS pont azt szeretné tőlük amiben gyengébbek... Persze én megértem,hogy aki Ati fanatic, az nyilván nem fog Nvidiat rakni, már csak a tudat miatt sem. Pedig a különbség egyértelműen jelentkezik..

Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB ujjolv gar
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL SPECTRAL WHITE - Új, 2 év gari - Eladó!
- LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-13700HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus TUF A15 FA506IV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H RTX 2060 16GB 512GB magyar vbill gar
- GAMER PC: RYZEN 5 7400 /// 16 GB DDR5 /// RX 9060 XT /// 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest