Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
Gizmo94
üzenetére
Na, nekem össze ne ugorjatok most meg ti!

Szerencsére - jó éretelemben - a PMDG teljesen más üzletpolitikát folytat. Ez nálam eddig azt jelentette, hogy nagyon minőségi munkát csinálnak, alapos, precíz, gyors mindenre kiderjedő supporttal, de ennek meg is kérik az árát. Bevallom, nekem ezzel nem volt problémám. Az Ariane félék nem voltak sosem szimpatikusak... Viszont a PMDG szerintem most mellélőtt üzletpolitikailig is, marketingben is. Egyrészt, mert teljesen mást várnak a felhasználók (FSX-re közepes méretű jet-et, FS9-re pedig még mindig sokan várnának fejlesztéseket), ugyanakkor, ha ez teszt volt, akkor jó lett volna tudtaosan bevonni a felhasználókat. Szerintem a sok-sok régi PMDG vásárló megtiszteltetve vett volna részt benne! Mindegy, egyszer ők is hibázhatnak. Remélem, ennél az egynél meg is állnak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest