Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Projektor topic
- RAM topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
andorra
üzenetére
hamarosan az lesz... bár azt még nem tudom, hogy mekkorát, és milyen célra, hogyan fogom használni... lehet inkább még egy ekkorát, és azt partívionálom szét... tudom, olvastam, hogy az se az igazi, de igazából nem értem, hogy miért számítana ez, ha a többi partíción csak adat van, és semmit nem használ belőlük a rendszer, amikor az FS fut...
IvApp és Jeppview nélkül nekem még nem volt bajom fagyással (a többi programból kifolyólag), igaz egy monitorra van bezsúfolva minden (bár lehet akadna még egy monitor, amit hadirendbe lehetne állítani, csak hülyén van megoldva a számítógépasztalom, így mindig ki kéne néznem jobbra, aminél még lehet a kattintgatás is jobb... persze így nem full screen-ben megy az fsx)... Jeppview-en most elgondolkoztam, lehet fel kéne raknom, de végülis megvagyok nélküle is, ingyenes cuccokkal (általában ezt a linket használom: [link])...
amúgy ma hazafelé jövet jó kis rendszámot láttam: LAM-3xx
mondtam is magamban: ennyire "kocka" nem lehetek (EGLL LAM3A STAR)

szerk: chip magazin... ja, persze

Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Medence topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mondtam is magamban: ennyire "kocka" nem lehetek (EGLL LAM3A STAR)