Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
Gizmo94
üzenetére
gondoltam már rá, hogy nem kéne akkor magamban tartani... viszont még csak a wilco 777-ese van meg, mivel csak abból nem töröltem az új kódokat (elfelejtettem), így most azzal kezdtem... igazából csak a két szárnyon lévő landing light-okat csináltam meg vele, a többivel nem akartam szórakozni... a strobe lámpáknál sszerintem nem ad annyi pluszt, de majd ma még lehet megnézem... csak mondjuk a pmdg-nél, ahol a szárny fel-le mozog, hülyén néz ki, hogy a lámpa meg egyhelyben marad... a lényeg, hogy az orrfutó világításáról lemondtam, így a panel.cfg-ben is jó a sima kód... (most nem tudom megnézni, sry)... pár gépet még összeszenvedek, aztán küldöm 
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
gondoltam már rá, hogy nem kéne akkor magamban tartani... viszont még csak a wilco 777-ese van meg, mivel csak abból nem töröltem az új kódokat (elfelejtettem), így most azzal kezdtem... igazából csak a két szárnyon lévő landing light-okat csináltam meg vele, a többivel nem akartam szórakozni... a strobe lámpáknál sszerintem nem ad annyi pluszt, de majd ma még lehet megnézem... csak mondjuk a pmdg-nél, ahol a szárny fel-le mozog, hülyén néz ki, hogy a lámpa meg egyhelyben marad... a lényeg, hogy az orrfutó világításáról lemondtam, így a panel.cfg-ben is jó a sima kód... (most nem tudom megnézni, sry)... pár gépet még összeszenvedek, aztán küldöm