Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Google Home/Nest
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Van ehhez is minden holy shit, csak ezzel nem igazán vagyok még képben. Kell pár nap mire rájövök,hogy mi is kellene hozzá. Vannak benne nagyon szép dolgok, de pl. a cockpitek nem tetszenek túlzottan,meg az sem, hogy az ATC panel egérre nem igazán gerjed.. . Persze biztosan lehet itt is third party paneleket használni. Egyelőre nézegetem,hogy kell-e nekem az FS9, vagy sem.. Egy hatalmas előnye van az tuti, mindenhol folyamatos és szép a játék. Cserébe azért van néhány dolog ami az FSX-ben szebb és már megszoktam. A megoldás alighanem egy éktelen brutális i7 lenne. Na az viszont nem lesz, így küzdünk tovább.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Trollok komolyan
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest