Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Hobby elektronika
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
redriot77
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni ILS-el kapcsolatban.
Pár napja használom a Little Navmapot, és az azzal készítek repülési terveket. Eddig szinte mindig VFR-t repültem, de azért már voltak sikeres ILS landolásaim. Tegnap találkoztam egy jelenséggel amiről nem tudom eldönteni hogy bug vagy én csináltam valamit rosszul.
Tegnap este Nantesból repültem az Orlyra, ILS megközelítéssel. Ahogy véget ért az "en route" szakasz és kezdődött volna az approach a GPS fogta magát és egy hirtelen éles bal kanyarral letért az útvonalról. Mi lehet ennek az oka? (a Garmin ekkor már LOC üzemmódra váltott. Vagy talán pont ekkor? Erre nem emlékszem)
Most reggel megnéztem az útvonaltervet és az ODILO waypoint utáni szakaszban észrevettem egy "manual" feliratot. Mikor rámutattam az egérrel feljött egy info ablak amiben szerepel ez a sor: "from fix to manual termination".
Most az előbb újrarepültem az útvonalat, és az ODILO után beállítottam az irányt a köv. waypoint felé. Mikor az AP elkezdte a random fordulót átraktam HDG-be. Utána többször próbáltam visszatenni LOC-ba, de még akkor is le akart fordulni az útvonalról mikor már glide slope-ra kellett volna állni. Mit ronthattam el?
Más is járt már így? Valami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest