Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eep 101
csendes tag
Kedves dereal, és mindenki! Egy alkalommal olvastam valahol
, hogy pénzért megrendelésre nem dolgoztok, de esetleg adományt elfogadtok...Nos én szívesen küldenék, és biztatnék másokat is, mert időt-fáradságot nem kímélve, mindannyiunk nagy örömére és megelégedettségére nagyon szuper munkát végeztek, és gondolom még nincs vége......!?!? Az utóbbi napokban kicsit bele ástam magam a fejlesztésbe, csak kíváncsiságból (Developers) és hát mondhatom, nem semmi...! Szóval hogy működik ez, hová és hogyan lehet utalni ?? Én szívesen küldenék, talán mások is követnének hogy a magunk módján segítsünk...!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - 0429AB
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, hogy pénzért megrendelésre nem dolgoztok, de esetleg adományt elfogadtok...Nos én szívesen küldenék, és biztatnék másokat is, mert időt-fáradságot nem kímélve, mindannyiunk nagy örömére és megelégedettségére nagyon szuper munkát végeztek, és gondolom még nincs vége......!?!? Az utóbbi napokban kicsit bele ástam magam a fejlesztésbe, csak kíváncsiságból (Developers) és hát mondhatom, nem semmi...! Szóval hogy működik ez, hová és hogyan lehet utalni ?? Én szívesen küldenék, talán mások is követnének hogy a magunk módján segítsünk...!