Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
NagyBandi
csendes tag
Sziasztok!
Készülök valami olcsóbb SSD-t venni, és egyelőre két jelöltem van:
- Intel X25-V 40 GB (SSDSA2MP040G2R5)
- Kingston SSDNow V 64 GB (SNV425-S2/64GB)A kérdésem az, hogy az Intelnek van-e valami olyan előnye a Kingstonnal szemben, ami miatt érdemes lehet azt választani a kisebb mérete ellenére is? Az AnandTechen a Kingston 30 gigás verzióját random elérésben eléggé szénné gyepálta az Intel, de nem tudom, hogy egy ilyen szintetikus teszt a valóságban mennyit számít. Meg hogy a nagyobb Kingston hogy teljesít ugyanebben.
Nyilván oprendszernek kéne, abba már beletörődtem, hogy a játékok a nagyvinyóról mennek majd, de jó lenne, ha a programozáshoz a Visual Studio, SQL Server, MySQL stb. elférne ezen (ezért is félek kicsit a 40 gigástól).
Természetesen ha ebben az árkategóriában (~30 khuf + áfa) tudtok ajánlani még jobbat, annak is nagyon örülök
Továbbá azt is olvastam, hogy Q4-ben kidobnak majd kisebb csíkszélességű SSD-ket is, szerintetek érdemes várni?Kösz előre is!
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Filmvilág
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest