Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- iPad topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Valami baja van a tápomnak
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
Aktív témák
-
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Mondjuk azt a 0,1..-el kezdődő partíciót még értem, mert az a W7 100 megás rejtett partíciója, de az a 11G-s ismeretlen fájlrendszerrel megáldott partíció, hogy hogy került oda, meg mi az, azt nem tudom. Erre szoktam mondani, hogy format c...

malisonX
Tényleg nem tudom mi lehet, mert ha ha kiírja, hogy Updating FW, aztán dolgozik, majd azt írja, hogy minden rendben lezajlott és xxxxxxx az új FW verziója, akkor valami gebasz van, ha mégsem az új FW kerül rá.
Szerintem a pendrive-os frissítést lehetne még megpróbálni, hátha a nagy sietségeben valamit elxartak a CD.ISO-ban...
Kíváncsiságból letöltöttem a 830-as FW, és létrehoztam a boot-os pendrive-ot, látszólag minden fájl rendben van rajta, biztosan rajta van a legújabb FW fájlok is...De mindegy, majd ha kezembe kerül egy, akkor majd élesben minden kiderül.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)