Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
Aktív témák
-
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Mondjuk azt a 0,1..-el kezdődő partíciót még értem, mert az a W7 100 megás rejtett partíciója, de az a 11G-s ismeretlen fájlrendszerrel megáldott partíció, hogy hogy került oda, meg mi az, azt nem tudom. Erre szoktam mondani, hogy format c...

malisonX
Tényleg nem tudom mi lehet, mert ha ha kiírja, hogy Updating FW, aztán dolgozik, majd azt írja, hogy minden rendben lezajlott és xxxxxxx az új FW verziója, akkor valami gebasz van, ha mégsem az új FW kerül rá.
Szerintem a pendrive-os frissítést lehetne még megpróbálni, hátha a nagy sietségeben valamit elxartak a CD.ISO-ban...
Kíváncsiságból letöltöttem a 830-as FW, és létrehoztam a boot-os pendrive-ot, látszólag minden fájl rendben van rajta, biztosan rajta van a legújabb FW fájlok is...De mindegy, majd ha kezembe kerül egy, akkor majd élesben minden kiderül.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- alza vélemények - tapasztalatok
- Assetto Corsa Rally
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)