Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egér probléma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Kissééé

BTW ki (akartam) próbálni tegnap a RAID-et. Nem lesz nekem raidem ilyenből, meg másból sem egyelőre. Sajnos az OSx nem komálja a RAID-vezérlőjét a lapomnak. Vagy nemtom... Kipróbáltam pár release-t, meg vagy tizeniksz féle kernelt,de nem szerettek RAID tömbről bootolni. Ezért meg fel nem rakok win-t, hogy ne 2mp alatt, hanem 1 alatt induljon a Flash (egyébként még ennyi kül. sem lenne szerintem)... Hajnal 3-ig próbálkoztam olyan 11-től kezdve, után elfogyott a türelmem a 20. reinstall után kb...

Szóval már úgyis láttuk mit tud más tesztekben, sajnos tőlem ne várjuk élménybeszámolót,de megsúgom, hogy vannak akik eleve kettesével veszik ezt itt a kollégák közül, szóval fogunk még látni teszteket

Nekem meg legalább megmarad a pénzem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)