Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Aktív témák
-
alvaro
senior tag
Én ugyan megrögzött "ghostoló" vagyok, de a régi rendszerem nem tettem át SSD-re (hanem egybekötöttem az adattároló-beszerzést egy új videokártya beszerzésével és xp-7 váltással), nekem az SSD-n van egy rendszer és egy program+letöltős-szemetelős partíció, a vinyón meg egy programos-játékos-mindenfélés, meg egy adattár. Megvan ennek a tematikája

Először az SSD-n hoztam létre a rendszer partícióját a win7 installerével, mikor tettem föl a rendszert. Ekkor a vinyó bent se volt a gépben, azt csak utána tettem bele, és akkor hoztam létre az összes többi partíciót, a win7 lemezkezelőjével.
Ezek után pedig a dokumentumok mókát sose használom, mindent, amiről nem akarom, hogy visszatöltéskor elvesszen, a többi partíción tárolok. Valamint igyekszem minél több portable programot használni, amik köszönik jól érzik magukat, történjen bármi a rendszerrel. Mondanom se kell, ezek se a rendszerpartíción vannak.
Aktív témák
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- ELKELT! - 6TB HDD 100/100 - Több darab!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 250Gb 320Gb 500Gb és 1Tb is!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest