Hirdetés
Aktív témák
-
alvaro
senior tag
Én ugyan megrögzött "ghostoló" vagyok, de a régi rendszerem nem tettem át SSD-re (hanem egybekötöttem az adattároló-beszerzést egy új videokártya beszerzésével és xp-7 váltással), nekem az SSD-n van egy rendszer és egy program+letöltős-szemetelős partíció, a vinyón meg egy programos-játékos-mindenfélés, meg egy adattár. Megvan ennek a tematikája

Először az SSD-n hoztam létre a rendszer partícióját a win7 installerével, mikor tettem föl a rendszert. Ekkor a vinyó bent se volt a gépben, azt csak utána tettem bele, és akkor hoztam létre az összes többi partíciót, a win7 lemezkezelőjével.
Ezek után pedig a dokumentumok mókát sose használom, mindent, amiről nem akarom, hogy visszatöltéskor elvesszen, a többi partíción tárolok. Valamint igyekszem minél több portable programot használni, amik köszönik jól érzik magukat, történjen bármi a rendszerrel. Mondanom se kell, ezek se a rendszerpartíción vannak.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD FX
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest