Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
Aktív témák
-
alvaro
senior tag
Én ugyan megrögzött "ghostoló" vagyok, de a régi rendszerem nem tettem át SSD-re (hanem egybekötöttem az adattároló-beszerzést egy új videokártya beszerzésével és xp-7 váltással), nekem az SSD-n van egy rendszer és egy program+letöltős-szemetelős partíció, a vinyón meg egy programos-játékos-mindenfélés, meg egy adattár. Megvan ennek a tematikája

Először az SSD-n hoztam létre a rendszer partícióját a win7 installerével, mikor tettem föl a rendszert. Ekkor a vinyó bent se volt a gépben, azt csak utána tettem bele, és akkor hoztam létre az összes többi partíciót, a win7 lemezkezelőjével.
Ezek után pedig a dokumentumok mókát sose használom, mindent, amiről nem akarom, hogy visszatöltéskor elvesszen, a többi partíción tárolok. Valamint igyekszem minél több portable programot használni, amik köszönik jól érzik magukat, történjen bármi a rendszerrel. Mondanom se kell, ezek se a rendszerpartíción vannak.
Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest