Hirdetés
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- HDMI topic
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Nem latom a Temp konyvtar athelyezeset masik meghajtora az 1. hozzaszolasban, pedig higyjetek el az SSD kimelese celjabol nem art, foleg ha sok jatekot szoftvert szoktatok telepiteni masik meghajtokra.
Egy mai modern jatek telepitese akar 15Gb irasat vagy meg tobbet is eredmenyezheti az SSD-re es ezt meglehet szorozni kettovel, mert a telepites utan altalaban torolni is szokta a temp konyvtarbol a telepito.
Letrehozni mondjuk a D: meghajton egy Temp konyvtarat (termeszetesen ez lehet barhol is ,csak a pelda miatt irtam ezt)
Majd beallitjuk a Windows valtozoinal ezt a konyvtarat, hogy ide dolgozzon az operacios rendszer.A beallitas pedig a kovetkezo"
Control Panel > System > Advanced System Settings > Enviroment Variables >
Felul lathato a ket lecserelendo adat a TEMP es TMP valtozok eleresi utvonala.
Itt kell lecserelni a TEMP es TMP konyvtar eleresi utvonalat, a mar emlitett D:\Temp konyvtarra, vagy masra, a sajat elkepzelesnek megfeleloen.
Aktív témák
- Zalman N7 Plus V2 prémium számítógépház
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs