Hirdetés

Aktív témák

• Core2duo6600

veterán

válasz ImI87 #12699 üzenetére

Meg lehet oldani
    Külső boot os progival.
    Vagy bootolsz az SSD ről, ez már mindegy, a cd bootosok ált. megbizhatobbak, mert akkor a win nem nyulkál hozzá akármilyen céllal.

Több féle ilyen program van a teljesség igénye nélkül néhány.

Partition Magic
    Acronis Disk Director
    Paragon Partition manager
    stb....

Általában úgy néz ki, hogy feltelepíted egy rendszerre, és abból létrehozol egy iso azt meg rakod egy cd re.
    (Ujabban már pendrive ra is lehet legtöbbször, aztán arról vagy elindul, vagy nem, lehet lap függő is, fönökömnek megy, nekem nem.
    Holott ugyanazt tettük fel)
    A legfontosabb dolgaidat azért tedd el, mert 95 % hogy rendben lezajlik, ha egy áramszünet bejön, akkor garantáltan elszállt az egész.

(#12708) Chaser
    Nem elég, az SSD ét nem azért vetted, hogy dédelgesd, hanem azért, hogy használd.
    3 év gar van hozzá, ha addig elmegy, már ok, utána meg ki tudja, hogy mi lesz
    hol lesznek ezek már 5 év mulva ....
    5 évvel ezelötti hdd ém sincsenek már meg, vagy ha meg is van annyira kicsi, hogy nem jó semmire sem.

(#12709) cszn
    Ez csak akkor ígaz, ha a partició végén van az üres hely, ezt akár a wi n 7 ből is meg lehet csinálni.

(#12711) AirBooms
    Próbáld, hogy ide mode ra teszed a biost.
    Hátha, néhány progi háklis erre.
    De az Acronis Truimage 2011 Home full, meglátja akár a raid (intel matrix ) tömböt is

Egy tipp

töröld ki az összes particiónak a betüjelét, a windowsból, tehát csak az ssd jele, legyen bent gondolom C:
    Majd nyisd ki a regedited Admin joggal

Kered ki belőle : a
    Hkey_local Machine / System / Mounted Devices
    Innen törölj mindent ki, ami nem a c:

Majd reboot.

Utána valszeg újra meg kell adni a cd rom nak, meg az egyéb particiókat is ha vannak.
    Hátha így meguszod reinstall nélkül.

(#12714) DV
    Ez csak akkor megy, ha a törölt partició a másik után van, ha elötte akkor nem engedi, nekem legalábbis nem engedte

Aktív témák