- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz cyberkind #64399 üzenetére
Ott ez még nem volt divat szerencsére. Az első pár Marvelnél fun volt még, aztán egyre semmitmondóbb jelenetek jöttek, szóval már meg se vártuk (főleg mert neten is fenn volt már, mire hozzánk moziba ért a cucc).
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Ispy
veterán
Mi az öcsémmel mindig megnézzük az utolsó feliratig, mert ki van fizetve, nehogy már ott hagyjuk
Sokszor már ott sepregetnek körülöttünk (lábakat fel), de mi azért sem állunk addig fel
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Avengers 2
Stáblista közben lesz egy jelenet, de a lista után nem, szóval ne várja meg senki a legvégét.
Live-Die-Respawn
-
cyberkind
félisten
Glorious Back To The Future Illustrations
A gitáros kicsit se lett durva.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jól olvasom, úgy kapják az erejüket, hogy egy másik világba kerülnek?
Live-Die-Respawn
-
félisten
Ha már filmkeresés.. kedvem támadt autós filmeket nézni.
De nem a csecsemőintellektusú sorozatra hasonlókat szeretnék, inkább olyasmiket, mint pl a Vanishing Point volt anno, az nagyon tetszett.
Nem kell sok autónak szerepelnie, a hangulat lenne a lényeg. Lehetőleg túl nagy ökörségek és fizikát meghazudtoló dolgok ne forduljanak elő. Autós, egyszereplős minimál road movie-k is jöhetnek, ha léteznek még ilyenek. Épkézláb történet nem feltétel, csak előny. -
Sziasztok! Keresek egy filmet. Tartalmilag röviden: Egy visszavonult bérgyilkos éli nyugis világát, de ellopják a sokat jelentő kocsiját és itt indulnak a gondok. A címét nem tudjátok véletlenül?
Köszi!Eagle16! Nyert! köszi!
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
james001
veterán
válasz gyuromoj #64378 üzenetére
Zsíír
Amúgy ezen a képen látszódik Reynolds fején hogy el van maszkírozva,de remélem nem csak ennyi lesz a "csonkítás" rajta,ha már 18-as lesz a film legyen durvább a kinézete(#64381) Ace owner: Nem,18-as lesz,a hírben is ott van amúgy: tényleg rendkívül ígéretes a projekt, főleg, hogy R-besorolást kapott!
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Ace owner
addikt
Na takarodj
Galaxy Fold 4
-
zolka95
őstag
válasz gyuromoj #64362 üzenetére
Olvastam egy pletykát a sztoriról régebben, még a teaser előtt:
A csaj főszereplő találkozik a néger rohamosztagossal aki dezertált. Együtt keresik Luke-ot, hogy a csajból jedit faragjon. A film végén találkoznak valakivel aki Darth Vader égett maszkját viseli. Leveszi és kiderül, hogy Luke az.
És anno ennél a pletykánál voltak képek is. Az egyik egy járműről a Tatooine-on. Az pont az a jármű volt amelyikkel a csaj ment a videóban.
Bár azóta már kiderült, hogy a sith neve Kylo Ren, de lehet Luke a mestere ki tudjaAz új lézerkardon a két kis penge nem tudom mi célt szolgál. A lézerkard is máshogy néz ki mint a hagyományos piros kardok. Ha jól megfigyeled a videóban akkor láthatod, hogy villámok cikáznak körülötte. Néhányan azt mondják a sithek bolygójáról származik egy régi sith lord sírjából. Örülnék ha a Korriban benne lenne a filmben Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
Pearce
aktív tag
-
james001
veterán
Köszi srácok,ránézek akkor erre az Automatára.
Nem tudom miért de olyan "robotos film hiányom" van Lehet megnézem majd az I,Robot-ot még egyszer,bár már láttam vagy 5-ször.
Ex Machina amúgy nálam is várós.https://psnprofiles.com/kazama001
-
félisten
-
Megnéztem a F&F7 zárójelenetét, és basszus ez tényleg üt. Még úgy is, hogy láttam a filmet.
All→M8
-
Enton
addikt
Ez félrement.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
gyuromoj
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz james001 #64358 üzenetére
Én még nem láttam, de sok jót nem olvastam eddig róla.
Én inkább még mindig az Ex Machina című filmet várom, de még mindig van pár hét megjelenésig.
Live-Die-Respawn
-
james001
veterán
Nem jött ki mostanában valami jó látványos robotos sci-fi? Erről pl. mi a véleményetek?
https://psnprofiles.com/kazama001
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bad Pritt #64355 üzenetére
"De pont ezért nem más, mert felszabadított ember kellett hozzá, szóval nem mehetett ki csak úgy bármelyik Smith, hanem annak a bizonyosnak kellett kagylóznia." De, bármelyik kimehetett volna, hisz az összes Smith le tudta másolni magát nem? Ennyi erővel ha Bane megy ki előbb, akkor a társát kapja el az egyik másolat, és vele jut ki a való világba. No mindegy, hagyjuk ezt szerintem, mert mindjárt jönnek hogy mi ez a sok spoiler, és a Mátrix tipikusan az a játék, amit többféleképpen felfoghat az ember.
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
De pont ezért nem más, mert felszabadított ember kellett hozzá, szóval nem mehetett ki csak úgy bármelyik Smith, hanem annak a bizonyosnak kellett kagylóznia.
Az Orákulum különlegessége már ott megnyilvánult, mikor elkezdte másolni, akkor jött az orkán meg tornádó a kis konyhában. Szegény sütik.Pont annyi utalás volt rá, hogy ő volt az, aki a Neónak szánt értesítőt hordozta. Nem volt áruló. [ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bad Pritt #64353 üzenetére
Matrix spoiler:
"Addig sem volt egyenértékű mindegyik, vedd csak Bane-Smith esetét." De Bane esete más volt. Az ő testét használta hogy kijusson a Mátrixból, de semmi különleges nem volt ebben. Szerintem bármelyik másik felszabadított embert használva kijuthatott volna, annyi volt szerintem csak a feltétel, hogy már felszabadított emberként volt rácsatlakozva a Mátrixra. (most az hogy Zionból, vagy egy hajóból csatlakozik fel, az mindegy.) Plusz tudtommal semmi utalás nem volt arra, hogy Bane jó vagy rossz ember lett volna a megszállás előtt. [ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
Addig sem volt egyenértékű mindegyik, vedd csak Bane-Smith esetét. Más Smith másolat nem jutott volna ki a Mátrixból, csak ő, onnantól kezdve világos, hogy számít a másolt alany személye.
Viszont az érdekes szerintem, hogy Smith azért tudott repülni, mert az Orákulum lemásolásával szert tett olyan képességekre, amik bőven túlmutatnak egy normál érző program pl. ügynök képességeinek szintjén, viszont a jövőbelátást láthatóan nem tette magáévá, mert akkor tudta volna, hogy ott és akkor nem nyerhet Neo ellen.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bad Pritt #64351 üzenetére
Mátrix spoiler:
"Ami számomra érdekes volt még, hogy Neo az Orákulum-Smith-szel küzdött, ebből én arra következtetek, hogy a Smith-ek sem voltak egyenlőek, vannak köztük erősebbek és gyengébbek, attól függően, hogy ki volt a másolás alanya." Ez szerintem egyértelmű, nem véletlenül vette le a bekebelezés után a szemüvegét, és kezdett el gúnyosan kacagni. Addig mindegyik másolat egyenértékű volt szerintem, azután már ő volt az irányító. Szerintem. Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
válasz zolka95 #64349 üzenetére
Tulajdonképpen... igen. Vagy Neót ugyanúgy törölték a Mátrixból, mint Smith-t.
Ugye Smith másolási képességét Neo adta neki az első rész végén, mikor belebújt és így pusztította el, majd a harmadik végén ugyanígy pusztította el ismét, csak épp ekkor Smith bújt bele (azt is érdemes észrevenni, hogy maga a másolás effektje ugyanaz, mint mikor Neo hozzáér a tükörhöz az első film elején és szépen szétterjed a testén). Gyakorlatilag onnantól össze voltak kapcsolva, a sorsuk is közös kellett legyen.
Az orákulum azért mondta, amit mondott, mert ez a bizonyos hiba a Mátrixban, ami Neo, nem lett kijavítva és újra el fog jönni. Talán még a háború is kitör újra, ezt már ránk bízták a készítők.
Ami számomra érdekes volt még, hogy Neo az Orákulum-Smith-szel küzdött, ebből én arra következtetek, hogy a Smith-ek sem voltak egyenlőek, vannak köztük erősebbek és gyengébbek, attól függően, hogy ki volt a másolás alanya.[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
Mi az a Mátrix?
Egy valamit még nem értettem a film végén.
Pontosan mi történt Neoval miután megmentette a gépek városát Smith-től?
Mikor Smith átalakította Neot önmagává akkor a gépek törölték a Smith programot Neoval. A törlés után a mátrixban az orkálum feküdt Smith helyén. Neo eltűnt. A testét pedig elvitték a gépek.A visszaváltozott mátrixban az orákulum azt mondta gyanítja, hogy viszontlátják Neot. A mátrix része lett Neo? Vagy szerintetek mi? [ Szerkesztve ]
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
marilllyo
veterán
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
addikt
Wow. A kamaradarabos keresgélés közben futottam bele a The Fountain című filmbe (és így már rémlett hogy ajánlottátok). Ez egy Hugh Jackman film? És jó? És én még nem láttam?! Ejnye, sürgősen pótolnom kell
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
törölt tag
-
addikt
válasz callmeakos #64331 üzenetére
"adom" helyett lehetne egy egyszerű "tetszik"? Ne korcsosuljunk már el...
monstre: hasonló vallásos témájú kamaradarab A találkozás (The Encounter) is.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
pohár
félisten
válasz #54715584 #64336 üzenetére
az elsőt láttam én is, de nagyon nem rémlik... nem az volt benne, hogy találnak UV-csöveket is? rémlik a tesztes rész eléggé, de a címe az nem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Kérdés1: melyik volt az a film, amiben egy interjúra mentek páran, időre kellett megválaszolniuk egy kérdést, nem hagyhatták el a szobát és közben elkezdték megölni egymást?
Kérdés2: melyik az a film, amiben beszélgetnek egy szobában, és a pasiról nem lehet eldönteni, hogy ő Jézus vagy sem?
Kérdés3: az előzőhöz és a The Philosophers-hez hasonló filmeket tudok ajánlani?
-
Pearce
aktív tag
Na, Furious 6: jobban tetszett, mint az ötödik vagy akár a negyedik. Dom kevesebb "chalád"-os monológjai /voltak benne egyáltalán?/, az akció-scénák is változatosak, maguk az akciók is jobbak, nagyobb ívűek, látványosabbak. Roman beszólásai még mindig gyengék voltak, viszont az a bizonyos jelenete szuper volt.
Backcountry: geekz-es ajánlásra néztem meg /f*sznak magasztalnak fel mindent/. Egy 2 emberes történet egy medvetámadásról, ez a trailerben is benne volt. Az eleje jól indul, megy az alapozás,
amikor megtörténik a támadás, na, akkor csesződik el az egész.amikor először feltűnik a maci, akkor még nincs támadás, csak körbeszaglássza a sátrat, na az pl. egy rohadt jó jelenet volt. Feszült, minden. Aztán kb. az első 1 óra után, Az az 1 attack van az egész filmben, azt annyi. Utána a csaj végigbotorkálja majdnem az egész erdőt és míly meglepő, pont ott köt ki, ahol a csónakjukat hagyták, wow.
Ja, a Brad vagy mi nevű csóka jelenetét se értetem az elején, semmi jelentősége nem volt a későbbiekre nézve, csak, mint megtudtuk, túrákat szervez. A végén meg, amikor látjuk Bradet, aki meglátja a csajt és elkezd futni felé, a többiek meg csak néznek, semmi segítségnyújtás vagy valami...
Ami még jó volt, amikor a faszi rájön, hogy elcseszte és nem jól emlékezett az útvonalra, na az megint egy jó jelenet volt.
A plakáton olvasható "ez a film azt csinálja az erdővel, amit a Cápa csinált a tengerrel" meg enyhén vicces.[ Szerkesztve ]
-
-
Bad Pritt
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz cyberkind #64326 üzenetére
Szerintem ez a kiadó cégen múlik.
Tök könnyű levenni a hangot róla. Én is így csináltam Pingvinek vándorlásával.
Van ilyen topik, de Google is kidob sok találatot rá. AC3 hangot kell levadászni róla.⭐ Stella
-
cyberkind
félisten
Ööööö, az hogy létezik, hogy a Preadtor 1 dvd-n 5.1, amíg Bluray-en 2.0?
Vagy ez miért jó? -
-
-
batai15
félisten
Srácok az idő hurok filmel kapcsolatba valaki ki okositana?
SZóval akkor ha jól értem: a kocsmáros, a csaj akiből férfi lesz és a robbantó egy személy. A csajt saját maga férfiként csinálja fel, és a kocsmáros később miután pasi lesz vele vissza megy vele az időbe [ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
gyuromoj
veterán
válasz callmeakos #64309 üzenetére
Most egy kicsit irigy vagyok.
-
Bad Pritt
félisten
válasz callmeakos #64309 üzenetére
10 font a felnőtt jegy? Shiieet!
-
cyberkind
félisten
válasz FoxiestFox #64307 üzenetére
Bocs, de ezzel a 2. részig se jutok el.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
Viszlát
addikt
válasz FoxiestFox #64307 üzenetére
ez jo hozzaallas
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
félisten
-
-
nagyúr
Üdv. Kollégák rászánom magam, hogy megnézem a Star Wars hexalógiát, mielőtt kijön az új rész. Most milyen sorrendben nézzem? Mert mindannyian tudjuk, hogy először volt a 4-6, aztán az 1-3. Mivel már annyira nem emlékszem a részekre(pont ezért is akarom újra nézni), nem tudom milyen sorrendet vegyek
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla