Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pearce

    aktív tag

    Na, Furious 6: jobban tetszett, mint az ötödik vagy akár a negyedik. Dom kevesebb "chalád"-os monológjai /voltak benne egyáltalán?/, az akció-scénák is változatosak, maguk az akciók is jobbak, nagyobb ívűek, látványosabbak. Roman beszólásai még mindig gyengék voltak, viszont az a bizonyos jelenete szuper volt.

    Backcountry: geekz-es ajánlásra néztem meg /f*sznak magasztalnak fel mindent/. Egy 2 emberes történet egy medvetámadásról, ez a trailerben is benne volt. Az eleje jól indul, megy az alapozás, amikor először feltűnik a maci, akkor még nincs támadás, csak körbeszaglássza a sátrat, na az pl. egy rohadt jó jelenet volt. Feszült, minden. Aztán kb. az első 1 óra után, amikor megtörténik a támadás, na, akkor csesződik el az egész. Az az 1 attack van az egész filmben, azt annyi. Utána a csaj végigbotorkálja majdnem az egész erdőt és míly meglepő, pont ott köt ki, ahol a csónakjukat hagyták, wow.
    Ja, a Brad vagy mi nevű csóka jelenetét se értetem az elején, semmi jelentősége nem volt a későbbiekre nézve, csak, mint megtudtuk, túrákat szervez. A végén meg, amikor látjuk Bradet, aki meglátja a csajt és elkezd futni felé, a többiek meg csak néznek, semmi segítségnyújtás vagy valami...
    Ami még jó volt, amikor a faszi rájön, hogy elcseszte és nem jól emlékezett az útvonalra, na az megint egy jó jelenet volt.

    A plakáton olvasható "ez a film azt csinálja az erdővel, amit a Cápa csinált a tengerrel" meg enyhén vicces.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák