Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KISDUCK

    addikt

    Dark Light

    Hát tényleg egy trash film ami az olcsóbb másolata a The New Daughter-nek, ami legalább élvezhető volt. A karakterek nagyon sz@rok, a lények szintén gyengék, ezt hogy találták ki? (ezt spoilerbe is felesleges tenni, mert ezt már a trailer/imdb/google mutatja.) A történet a film elején próbál két idővonalon haladni teljesen feleslegesen, ezt a kidolgozást semmi sem mentheti meg a hulladék minősítéstől. 10-ből 4 szemetesládára értékelem a filmet.

    Hostiles

    A színészfelhozatalt nem érheti panasz. A film elég erősen indít és később is fel tud mutatni pár erősebb jelenetet. Nem egy Csontok és skalpok, de azért még nem családbarát film és elég hihetően bemutatja hogy hát az USA-ban nem igazán volt szerencsés indiánnak születni.
    7/10 részemről

    Otoko-tachi no Yamato

    A film a 2. világháborúban elesett/szolgált japán gyerek katonáknak állít emléket, de sajnos a produktum nem tudja átadni azokat a borzalmakat amiket kellett volna. A forgatás során a művérrel és a karakterek túljátszásával nem fukarkodtak és utóbbi azért levesz sajnos a film értékéből. Hasonló témakörben a A homok alatt jobban sikerült.
    5,5/10 részemről

    #értékelés

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák