Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
A szokásos 17 win-nel zártam a wl-t. Sajnos mindig 20-25 meccs marad vasárnapra, azt pedig képtelen vagyok koncentráltan végignyomni.
Baby Gullit volt új a keretben, üdítő volt, hogy végre kevesebb eladott labda volt középen. Ugyanakkor érdekes, hogy ennek ellenére is ugyanazt az összeredményt hozom le, amit minden hétvégén, függetlenül attól, hogy akár sokkal szarabb játékos van a helyén. (Nyilván egy fecske esete... de azért mégis valamit billenthetne a csapat teljesítményén). Ha ki tudok bukó nélkül szállni belőle, jön tesztre a régi nagy kedvencem, baby Blanc.
A két picken meg se lepődtem, kritikán aluliak voltak természetesen. (Zahavi és Belhanda)
Upgradek most adták: a mid Busquets (87), a csatár pedig Kane (88) lapjait dobta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Fotók, videók mobillal
- Alkoholista nevelde
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest