Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• madzag cf

újonc

Hétvégén megcsináltam Rijkaardhoz a swapokat, mostanra már gyakorlatilag hányok a fifától és nagyon unom. Kereskedni se kedvem, se energiám, de szerencsére volt vagy 2-3 közepesen jó (1-200 ezerért eladható) nyitásom ősztől, így a csapat már majdnem kész. Sokat segítettetek abban, hogy fejlesszem a gárdát, most így néz ki.

Az edző miatt mindenki 10-es, csak szegény Mané 7 chem.

Merre menjek tovább? (Serlinget mindenki szidja, de nekem nagyon bejön a stílusomhoz. Hierro szintén, nálam ezerszer stabilabb, mint VVD.)

Egyedül Sterlingből vennék egy UCL Final vagy milyen kártyát, más nagyon jól szolgál. Ha szopat a játék, úgyis kb mindegy, kik vannak a csapatodban.

Szóval LM-be nézzek inkább valakit vagy Mane vissza a csatársorból és helyette valaki? :F Bármi egyéb javaslat?

Ps4-en tolom, kezdőből Suker, KdB, Salah, Van Dijk, Sterling eladható, meg a pad kb. fele. Nincs csak vagy 150 ezer coinom, de kb ugyanannyit mellé tudnék eladásokból adogatni a klubból. Alapból csak DR-t meg weekend ligát játszom, de néha még az is sok. Értelmesebb sbc-ket, amire azt mondjátok, tipikusan a klubból megcsinálom.
    WL gold 1-3 között liftezek, DR 3-5 között, de sallangmentes játékra kényszerít rá ez a foshalmaz, cselezni már nem is nagyon merek :O Igaz, nem is nagyon tudok, pedig vagy 98 óta fifázok, de lassan vége, mert ez több kín, mint öröm... :U

Bocs, ha hosszú voltam, de tényleg nem tudom, mi legyen a csapattal.

Új hozzászólás Aktív témák