Legfrissebb anyagok
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
PROHARDVER! témák
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Ja hát nekem azt offline fifához már nincsen gyomrom
Idén konkrétan 70 darab sb meccsem van a játékban. Egyébként úgy tudom, hogy az offline draftban a nehézség nem számít a packoknál, tehát ugyanazt kapod beginneren mint World Classon.Az idei sb is egy kalap szar lett. Tavaly még játszottam minden héten mert legendaryn 10-15 meccsel sima elite3 voltam de idénre a nehézség változás miatt nem fogok 30 meccset letolni world classan egy elite3-ért. Ráadásul rohadt idegesitően játszik a gép. Akkor már inkább szenvedek online az ilyenek ellen
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Idén konkrétan 70 darab sb meccsem van a játékban. Egyébként úgy tudom, hogy az offline draftban a nehézség nem számít a packoknál, tehát ugyanazt kapod beginneren mint World Classon.