Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
thEndeR
üzenetére
Ez miért az ea hibája? Most a digi miatt hulladék a játékom. Nem fogom az ea kurva anyját szidni mikor a netszolgáltató a balfék. Hihetetlen, hogy már kitudja mióta képtelenek orvosolni egy problémát. A telekom ugyanez csak pepitában.
Nyilván én fasz így is játszottam 7-2-ben.
Első meccs: Elviselhető gameplay nincs lagg. 3-2 ide 91. perc amikor is támad a gyerek a védőim meg fogják és kitámadnak. Nyilván 3-3. Vezetek a 118. percben 4-3-re mikor ugyanez. Egyszerűen kirohannak a védőim a helyükről úgy, hogy nem használtam letámadást. 122. perc: Baby Crespo vs Varane,Marquinhos,Wan-Bissaka
Mindhárom előtte áll és úgy nyíltak ketté mint a Vörös-tenger Mózesnak. Varane még próbált szerelni de nyilván 3 centire nem pattan el tőle a labda Courtois meg ahelyett, hogy befeküdne a labda elé inkább elvetődik valami árnyékra(nincs árnyéka a labdának szóval nem értem mit látott).
Mondjuk ezért a k****aa****d EA
Második meccs: 5-3 ide stabilan vezetek és kézbentartom a meccset. 72. perc kidob a szerver.Kösz digi.7-4 ben lesz a potenciál úgy érzem. Ezért már jár pick?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mindhárom előtte áll és úgy nyíltak ketté mint a Vörös-tenger Mózesnak. Varane még próbált szerelni de nyilván 3 centire nem pattan el tőle a labda Courtois meg ahelyett, hogy befeküdne a labda elé inkább elvetődik valami árnyékra(nincs árnyéka a labdának szóval nem értem mit látott).