Hirdetés
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
thEndeR
üzenetére
Ez miért az ea hibája? Most a digi miatt hulladék a játékom. Nem fogom az ea kurva anyját szidni mikor a netszolgáltató a balfék. Hihetetlen, hogy már kitudja mióta képtelenek orvosolni egy problémát. A telekom ugyanez csak pepitában.
Nyilván én fasz így is játszottam 7-2-ben.
Első meccs: Elviselhető gameplay nincs lagg. 3-2 ide 91. perc amikor is támad a gyerek a védőim meg fogják és kitámadnak. Nyilván 3-3. Vezetek a 118. percben 4-3-re mikor ugyanez. Egyszerűen kirohannak a védőim a helyükről úgy, hogy nem használtam letámadást. 122. perc: Baby Crespo vs Varane,Marquinhos,Wan-Bissaka
Mindhárom előtte áll és úgy nyíltak ketté mint a Vörös-tenger Mózesnak. Varane még próbált szerelni de nyilván 3 centire nem pattan el tőle a labda Courtois meg ahelyett, hogy befeküdne a labda elé inkább elvetődik valami árnyékra(nincs árnyéka a labdának szóval nem értem mit látott).
Mondjuk ezért a k****aa****d EA
Második meccs: 5-3 ide stabilan vezetek és kézbentartom a meccset. 72. perc kidob a szerver.Kösz digi.7-4 ben lesz a potenciál úgy érzem. Ezért már jár pick?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 RC drón szett - újszerű állapotban, táskával
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Xbox Series X 1TB Játékkonzol 2 konti (kiegészítőkkel)
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindhárom előtte áll és úgy nyíltak ketté mint a Vörös-tenger Mózesnak. Varane még próbált szerelni de nyilván 3 centire nem pattan el tőle a labda Courtois meg ahelyett, hogy befeküdne a labda elé inkább elvetődik valami árnyékra(nincs árnyéka a labdának szóval nem értem mit látott).