Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
akit érdekel, kb 2 hét ea csevegés után újra megy a transfer market. Persze emailt nem kaptam róla, illetve az sem derült ki mi volt a baj. De sztm már csak next-gennel fogok játszani, ha sikerül valahol majd venni konzolt, mert a one x-t leszeretném cserélni, ha eltudom adni majd.
1. chat. A nagy része vagy nem érti vagy nem akarja mit irsz. Ctrl+c/ctrl+v szövegek. Nagy része szerintem angolul sem beszél az Abdul és hasonló nevuek. Tipikus válaszuk, hogy majd továbbítják az illetékeseknek. Persze akár 1 óra is eltellik, mire idáig jut a beszélgetés.
2. email. Értékeld a munkánkat kérdőivek...
Illetve jött olyan is hogy ellenőrizték az accountot nem találtak semmit. (Ki gondolta volna). Ekkor az egész chates procedura kezdődik elorol. Illetve volt a klasszik körforgás. Chat-2nap mulva email-hello keressem fel a supportot chaten-tovabbitja az illetékesnek-semmi ezután.
Napi 5-6 caset nyitottam igazábol, amig a wcn ultem, de nevetséges ezt supportnak hívni, szóval senki ne adja fel, vagy hagyja magát.Nagy elvárásom a nextgennel sem lesz. A video, mint kb bármelyik rész trailere volt. Illetve, ha joltudom marad a frostbite, az meg nem sok jót kecsegtet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Illetve jött olyan is hogy ellenőrizték az accountot nem találtak semmit. (Ki gondolta volna). Ekkor az egész chates procedura kezdődik elorol. Illetve volt a klasszik körforgás. Chat-2nap mulva email-hello keressem fel a supportot chaten-tovabbitja az illetékesnek-semmi ezután.