Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Ezért a kommentért jöttem most!
Agyfasz a köbön, ami tegnap este óta van Xboxon. Én vagyok persze a hülye állat, hogy erőltettem a laggos, belassult, kiakasztó gameplay közbeni játékot. Lehetne ennyi eszem. De a héten szabadságon vagyok, mondom akkor pörgetem kicsit a Rivalst. Eredmény: Div 3-ból kiestem, veszítettem 200 skill pontot, minden világtalan hülye megverte, nekem meg széthasad az agyam.
Végül az tette be a kaput, amikor végre mentem kettővel és ledobott a szerver. Mindez Gb-es net és kábeles kapcsolat mellett, botrány az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Agyfasz a köbön, ami tegnap este óta van Xboxon. Én vagyok persze a hülye állat, hogy erőltettem a laggos, belassult, kiakasztó gameplay közbeni játékot. Lehetne ennyi eszem. De a héten szabadságon vagyok, mondom akkor pörgetem kicsit a Rivalst. Eredmény: Div 3-ból kiestem, veszítettem 200 skill pontot, minden világtalan hülye megverte, nekem meg széthasad az agyam.
Végül az tette be a kaput, amikor végre mentem kettővel és ledobott a szerver. Mindez Gb-es net és kábeles kapcsolat mellett, botrány az egész.