Hirdetés
- RAM topik
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy vettem egy Xbox Game Pass for PC-t és ki akartam próbálni EA Membership keretein belül a Fifa 21-et. Összesen egyszer sikerült elindítani valahogy (fogalmam sincs hogy...) azon kívül nem indul a játék. Elindítom az EA Desktopon belül a Fifa-t, felvillan az ablak egy tizedmásodpercre, majd ennyi. Semmilyen hibaüzenet nincs, néha kiírja pár próbálkozás után, hogy játszottam vele ma, de be sem lépett. Többször újratettem már a fifat és az EA Desktopot is, AppData, ProgramData törölve, DirectX notepadban 0 -> 1-re átírva, futtattam már rendszergazdaként, Windows 7 és 8-ban is. A driverek frissek, a beállításokat már Restore Defaultoltam, indítottam már keret nélkül és keretes ablak módban is, szóval már kb. végigmentem minden ilyen fellelt megoldáson.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Milyen autót vegyek?
- Parfüm topik
- Könyvek, újságok - mit olvastok?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új magyar Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16/32GB 512GB 2028-ig garis! Csak februárban extra akció!!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari!
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest