Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
PL nekem is meglett, meg a német 4win is, de agyrák ami megy, viszem a kapura rúgnám be és kilép a gyerek
Vezet a gyerek 2-0ra nekem már csak a gól kell németekkel, de nem engedi, inkább rúg 2 öngólt és 2-2nél kilép
Olyan szinten fogyatékos ez a PC-s community, hogy arra szavak nincsenek. Rúgok 2 öngólt, hogy lássa övé a win nekem csak a gól kell, erre nyom mint az állat rúg 10-et és utána hátul passzolgat 
SB meccseket úgy lehet leggyorsabban, hogy 11db silver argentin meg 11db ucl brazil ugye?!
Megveszem aki kell aztán eladom, tök mind1 mennyibe kerül, más is megveszi majd drágán
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vezet a gyerek 2-0ra nekem már csak a gól kell németekkel, de nem engedi, inkább rúg 2 öngólt és 2-2nél kilép
Olyan szinten fogyatékos ez a PC-s community, hogy arra szavak nincsenek. Rúgok 2 öngólt, hogy lássa övé a win nekem csak a gól kell, erre nyom mint az állat rúg 10-et és utána hátul passzolgat