Hirdetés
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Hobby elektronika
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Mondja már el valaki, hogy az mitől lehet, hogy néha random A GÉP JÁTSZIK HELYETTEM?
Tudtommal nem is lehet úgy beállítani, mégis már legalább ötödjére fordul elő. Indítom a Weekend Leaguet, mezek kiválasztva, kicsit beszaggat, majd jön a meccs és nincs nyíl a játékosom felett, és a gép játssza a meccset helyettem! A menübe semmilyen kontroller hozzáadós lehetőség nincs. Úgyhogy végigmoziztam
78%-ban nála volt a labda, aztán persze hosszabbításban kikapott a helyettem játszó gép egy egyébként nagyon gyenge tudású gyenge angol csapatos ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Prime Video
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Hobby elektronika
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudtommal nem is lehet úgy beállítani, mégis már legalább ötödjére fordul elő. Indítom a Weekend Leaguet, mezek kiválasztva, kicsit beszaggat, majd jön a meccs és nincs nyíl a játékosom felett, és a gép játssza a meccset helyettem! A menübe semmilyen kontroller hozzáadós lehetőség nincs. Úgyhogy végigmoziztam
78%-ban nála volt a labda, aztán persze hosszabbításban kikapott a helyettem játszó gép egy egyébként nagyon gyenge tudású gyenge angol csapatos ellen.