Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Házimozi belépő szinten
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát, ha valaki megkésel egy embert, akkor sem a kést gyártó céget veszed elő, hanem azt, aki elkövette
Értem persze az érvet, de csak én itt vagyok ellenpéldaként, hogy lehet játszani ezen dolgok kiaknázása nélkül és sztem a fórumon a többségünk ilyen. Meg azzal is abszolút egyetértek, hogy ha valaki ezt tökéletes módon elsajátította, a megfelelő pillanatban alkalmazza, és a játék több elemét IS használva, ezeket össze kombinálva picsáz el, akkor emelem kalapom. Én is erre törekszem. Én attól égek ki, amikor eszetlenül, a lentieket spammelve nyomja valaki és nyilván az a legkiakasztóbb, amikor csak összejön neki....
Az EA-nek rengeteg sara van, #11878Madn!ght által összeírt lista is inkább a fejlesztések elhanyagolását igazolja, azt a full nemtörődömséget, ahogy velünk, játékosokkal bánnak. A community (ahogy más játékokat űzőktől hallom) máshol is legalább ilyen toxic (metát erőltető, hibákat kihasználó, stb.), ha nem durvább. Vagyis igen, az "emberekkel komoly baj van" tétel is abszolút igaz sajnos. Na, de ez már máshova vezet, helyette inkább megmutatom a 85+-os SBC lapjait:
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest