Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát, ha valaki megkésel egy embert, akkor sem a kést gyártó céget veszed elő, hanem azt, aki elkövette
Értem persze az érvet, de csak én itt vagyok ellenpéldaként, hogy lehet játszani ezen dolgok kiaknázása nélkül és sztem a fórumon a többségünk ilyen. Meg azzal is abszolút egyetértek, hogy ha valaki ezt tökéletes módon elsajátította, a megfelelő pillanatban alkalmazza, és a játék több elemét IS használva, ezeket össze kombinálva picsáz el, akkor emelem kalapom. Én is erre törekszem. Én attól égek ki, amikor eszetlenül, a lentieket spammelve nyomja valaki és nyilván az a legkiakasztóbb, amikor csak összejön neki....
Az EA-nek rengeteg sara van, #11878Madn!ght által összeírt lista is inkább a fejlesztések elhanyagolását igazolja, azt a full nemtörődömséget, ahogy velünk, játékosokkal bánnak. A community (ahogy más játékokat űzőktől hallom) máshol is legalább ilyen toxic (metát erőltető, hibákat kihasználó, stb.), ha nem durvább. Vagyis igen, az "emberekkel komoly baj van" tétel is abszolút igaz sajnos. Na, de ez már máshova vezet, helyette inkább megmutatom a 85+-os SBC lapjait:
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Objektívek topikja
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone X silver 64Gb akku:100%
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest