Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumas
csendes tag
Ejjha! Megvolt az első pozitív visszajelzés. Az egyik kolegina a minap, megkérdezte, hogy vissza mentem-e edzeni, mert eléggé úgy látszik. Szal most hízik a májam
Lehet ennek köszönhető, hogy fogyást még mindig nem veszek észre.
Kajálással nem nagyon tudok mit kezdeni, pedig már most letettem a cukros üdítők 99%-át, a teát is cukor nélkül iszom, édességet eddig sem sokat ettem, szóval arról nem volt gond lemondani
. de valahogy a kaja soha nem jön úgy ki ahogy kéne
(A zöldkávé kapszuláról tud valaki valamit? Gondoltam rá, hogy így mozgás mellé ki kéne próbálni)
Csütörtökön, ha minden jól megy megcsinálom én is a saját "TRX"-emet, majd töltök föl róla képet.
Fegyencnél kipróbáltam, ahogy Diamondface mondta (#1200-as HSZ)....
Izzasztó???
Kb mintha uszodában lettem volna, vagy legalábbis a zuhany alól jöttem volna ki.Konkrétan folyt róllam a víz! Mindenkinek tudom ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Milyen autót vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Háztartási gépek
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest