-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz hengelhof #829 üzenetére
Van olyan ami a géphez igazítja a munkaszélesség jelzést: Alignment Helper (az eredeti itt: [link])
Az FS 15-ös verziót "konvertáltam".
Ezzel a moddal egyszerűen két páhuzamos vonalat jeleníthetsz meg (a munkaszélességnek megfelelően). A járművel együtt forog, nem az eszközhöz igazodik.
Be- / kikapcsolás: Ctrl + jobb klikk. A szélességet a Ctrl + egér görgő (0,1 m-es lépés), vagy a Ctrl + Shift + egér görgő (1 m-es lépés) kombinációkkal tudod állítani.[ Szerkesztve ]
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz hengelhof #835 üzenetére
driveControl mod
Játékban az "M" betűvel ki tudod kapcsolni az automatikus kormány-középre-igazitást.Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 4x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX1060 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit
-
Fel
addikt
válasz hengelhof #840 üzenetére
Keyboard Steer. Én ezt használom a törzscsuklós gépekhez. Többet tud, mint egyszerűen kikapcsolja a középreállítást. Van benne automata kameramozgás (kormányzás irányába, vagy hátramenetnél visszanézés), állítható az érzékenység. Részenként lehet ki- / be kapcsolgatni (a kameramozgatást rögtön ki is lőttem..), és ezeket a beállításokat megjegyzi minden járműre külön-külön, a külső és a belső nézetre egyaránt. A DC-t nem próbáltam a '17-ben, de ez nekem nagyon bejött.
Más...
Attól, hogy nem pörög úgy a topik, mint valami chat, szerintem még nincs baj. Ha van valami újdonság a játékkal kapcsolatban, úgyis bekerül ide. Ha valaki feldob egy kérdést, akkor arra biztosan kap választ.
Úgyhogy, ha 4 percen belül még nincs reakció, nem kell pánikolni[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
-
ChuckyCheese
tag
válasz hengelhof #898 üzenetére
Én úgy csináltam meg a 13-ast, hogy lépcsős legyen és ne ferde. Így nagyobb eséllyel fog végig menni rajta a gép, és még kicsit több terület is lesz.De tegyük hozzá, hogy ha kizárólag hozzáadott részen akarod hogy vezessen, akkor nem fogja megtenni. Megáll a gyári méret határánál. Ha viszont a szerszám félig a gyári méreten félig a te általad kreálton halad, akkor elmegy a végéig. Sajnos a gyári helper kizárólag a stock méreteket hajlandó figyelembe venni.. Legalább is nálam így volt.
A nálad lévő "hibák" miatt lenne jó a fent említett specko henger. Elvileg az tud 18 féle talajt csinálni. Nekem mondjuk jelenleg semmilyet sem, mert rejtélyes okból nem akar működni..
[ Szerkesztve ]
Sokan vagyunk, de nem kevesen! - k@bdb3t3pötch
-
ChuckyCheese
tag
válasz hengelhof #915 üzenetére
Ez az érdekes, hogy a modnál semmit. Eleve az eredeti helyen keresi. Tehát a C-n.
Ha viszont a mod könyvtár átírására gondolsz, akkor a gameSettings.xml-ben kell.
Ez a megfelelő sor: <modsDirectoryOverride active="true" directory="K:/Games/FS17mods"/> (ez az én saját elérési utam )[ Szerkesztve ]
Sokan vagyunk, de nem kevesen! - k@bdb3t3pötch
-
chop
őstag
válasz hengelhof #916 üzenetére
Koszi mindkettotoknek, a vege az lett, hogy rendsodroval osszerakom egy sorba es ugy szedem fel a loading wagonnal. Viszont: keszult rengeteg szilazs (cc. 280 e), na, ezt most telepakoltam egy tipper wagonba es elvittem a Biogas Plantbe. Es azt hittem, hogy hulyet kapok, mert a tipperbol szinten homlokrakodoval kene beleonteni a silokba. Nincs esetleg valami gyorsabb megoldas?
Koszi.
-
-
Mike 32
aktív tag
válasz hengelhof #1051 üzenetére
Na én azokat töröltem a mapból de bele raktam a rozs zab hagyma sárgarépa sár most meg a Seasons modot. 95 fajta növény és termék van benne nálam mindig benzin hiány van nem termelek annyit amennyi kellene. Nekem ez van betéve a tankoláshoz :
az árakat meg igy sikerült beállitani
A növekedés szabályozás már nem kell a Seasons modhoz
Kerti butorok eladók, 3D munkáin https://www.deviantart.com/mikewhite71
-
Mike 32
aktív tag
válasz hengelhof #1053 üzenetére
A tankot lehet tölteni oldalt.Nem tudok linket adni sajna én egy másik mapból szedtem.Season mod meg az hogy vannak évszakok és ugy kell vetni meg aratni évszakonként lehet állitani 3-12 nap között
A négy évszakban simán lehet mindent csinálni lesz rá idő.A sármod meg ez ha még nem ismernéd.
Remélem tudtam segiteni ,de ha kész lesz a map majd felrakom valahova ha kell
Ja az árak a képen a könnyü szint nehéznél brutálisan csökken csak 1/3 da
Közben meg találtam[ Szerkesztve ]
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz hengelhof #1055 üzenetére
A Seasons-nek van magyar fordítása, ha magyar az FS-ed. ESC menüben kell lapoznod a súgó részhez.
Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 4x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX1060 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz hengelhof #1078 üzenetére
A channel ID-ket mindig variálják.. Szerintem 17-hez már nincs is hivatalosan kiadott leírás, próbálgatni kell.
Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 4x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX1060 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit
-
Mike 32
aktív tag
válasz hengelhof #1078 üzenetére
Nem bonyolult az csak probálni kell.Javitanám a fenti kollega válaszát ugyanis ha beraksz valamit pl: silot vagy raklap gyárat akkor a modDesc.xml kell szerkeszteni a
TEXT részt :
vagy a specilális részt :
A Map01.xml csak akkor kell szerkeszteni ha el is akarod adni .Bocs kicsit hosszú lett ,de remélem érthető
Üdv Mike[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs