Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChuckyCheese
tag
Szia!
Igen, kiír valami hibát. Kipróbáltam szűz mapon is. Kizárólag ezt az 1 modot töltöttem be. Akkor is megfagyasztja.. :/
Warning (LUA): 'getDensityAtWorldPos': Argument 1 has wrong type. Expected: Int. Actual: Nil
..\..\..\src\base\scripting\lua\LuaScriptSystem.cpp (640): expectedType == Value::VoidType
LUA call stack:
dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua (2377) : getDensityAtWorldPos
dataS/scripts/network/Server.lua (56) : update
dataS/scripts/BaseMission.lua (1508) : update
dataS/scripts/FSBaseMission.lua (2171) : update
dataS/scripts/missions/mission00.lua (333) : update
dataS/scripts/main.lua (1876) : update
Error: Running LUA method 'update'.
K:/Games/FS17.mods/FS17_Ground_Modification/GMTracks.lua:48: attempt to compare number with nil -
tutikas
tag
Üdv
örülök hogy segithettem még valami ha a sinpálya elkészült és már a track01 vonalat fekteted le a sinekre akkor arra figyelj,hogy a vonal éppen érintőlegesen legyen a sinpálya talpfa közepén mert ha nem igy lessz akkor a vonatod kerekei vagy a levegöben lesznek vagy belesűülyednek a sinbe
-
n0tr3adY81
aktív tag
Mielőtt belefognál
A vezethető vonatot jelenlegi ismereteim szerint csak és kizárólag a játék alapkönyvtárában lehet módositani. Minden egyéb esetben .lua error a vége.
Az "önjáró" vonatot elvileg lehet cserélni.
User Attrib részen találod a vonatra vonatkozó .xml elérési utat. A 02-es xml asszem a sima (nem vezethető) vonat.
Exporterre ne hagyatkozz, inkább kézzel másold át az .xml-eket, az a biztos.
-
tutikas
tag
Én nem piszkáltam az eredeti mapot ezért töltöttem le a NorgeCrestValley17. Nem jön létre az xml fájl csak az i3d és a i3dshapes fájl jön létre,a szerkesztendő mapodat megnéztem abban bent van a trainsystem 01 xml gyárilag de nem értem,hogy mért mert vonat nincs a térképen ezt töröld ki azért irtam ezt a NorgeCrestValley17 térképet mert itt már le van egyszerűsitve a train mappa a gyári ami a data/vehicles/train helyen található az tele van i3d fájlokkal amire nincs is szükség.Mert ha onnéd importálod be a vonatot ugyan látszik majd a mapodon de csak diszként mert menni nem lehet vele mert innéd is csak az xml fájlok kellenek ezért mondtam nem lesz egyszerű.Szóval ha rám hallgatsz akkor letöltöd a fent emlitett mapot majd exportálod a trainSystem fájlt mondjuk mindjárt exportálhatod is a szerkesztendő mapodba a maps mappában csinálsz neki egy mapát pl trainSystem ide mentés majd szintén a maps mappába a fent emlitett mapból átmásolod a train mapát majd szintén a fent emlitett mapból átmásolod a maps mappába a map01_trainSystem01 és a map01_trainSystem02 xml.filet majd megnyitod giantsal a szerkesztendő mapodat és beimportálod a TrainSystem mapádban található i3dfájlt a giantsban megnyitod a window/schenegraph itt megkeresed a trainsystem-et ezen belűl a trainsystem01 és ott lesz a track01 erre katt még ezen kívűl megnyitod a windowban az attributes-t itt lesz olyan hogy Visiblity ide kell a négyzetbe egy pipa csak igy lesz látható track01 ezen a track01-en lesz egy S és E betű innéd indul a vonatod ha az E és S betüd összevn kötve akkor azt az o mint olga gomb megnyomásával tudod oldani mozgatni úgy tudod a track01 -et hogy rá katt és a megjelenő piros zöld kék nyilakkal mozgatod a nyilak körűl vannak radiusok ezekhez ne nyulj mert ha ezt elmozgatod a vonatod alatt keresztben lesznek a kerekek szóval katt track01 nyíl odaviszed azS E ahonnéd szeretnéd hogy induljon a vonat majd katt az E-re utánna delete abillentyüzeten igy törlöd a már meglévő irányvonal pontokat igy a végén csak az E S marad katt az E vagy S kiinduló pontra majd billentyüzet Insert ha végeztél a szerkesztéssel mikor összeér az E S akkor az o gomb megnyomásával zárod a kört ne felejcsd el a Visiblity-ből a pipát kivenni remélem érthető
-
tutikas
tag
szia az nem lessz egyszerű én 2 hetet küzdöttem vele én aNorgeCrestValley17 mapból exportáltam kibontod egy mappába majd abba a mapba amibe beleakarod rakni azt is kicsomagolod egy másik mapba mind a ketőt megnyitod giantsal majd a giantsban a window -schenegraph itt megkeresed a trainSystem -et rá katt és export selection én az asztalon csináltam neki egy új mapot és ide exportáltam ezután az berakandó mapban az import i3d fáj balrol a a 7 ik ikon rákatt és beimportálod majd a abból a mapból amiből kiszedted megkeresed az xml fájlt általában ez a maps-ban van megnyitod és ott a trainsystem01 és 02 már ha kettő van átmásolod a berakandó mapba a maps mappába majd még megkeresed a train mappát és ezt is átrakod aztán jöhet a szerkesztés
-
jozsi252
veterán
Köszönöm mindhármótoknak a segítséget, közbe sikerült megoldani a dolgokat. Van az Adblock-hoz olyan kiegészítő féleség amivel objektumokat lehet eltüntetni, és ezzel a megoldással meg is tudtam oldani ezt a problemát. Így már minden további nélkül tudok letölteni. Az a baj hogy vannak olyan módok a Marhu csapatnak ami nincs feltöltve pl. modhoster-re. Ezért jön jól hogy le lehessen tölteni a hivatalos megosztójukról amit használnak.
Pl. ez az autoloaderes futószalag nagyon jó dolog.Leraktam ezt a nagy tápkeverőt a marhákhoz, megtöltöttem 100k fűvel szalmával szilázzsal. Odaraktam a futószalagot, odaálltam egy póttal, és a silót pillanatok alatt meg tudtam tölteni 150-200k l teljes értékű táppal. Így nem kell állandóan kevergetni, meg minden.
Láttam olyan videót, vagyis inkább képet ami szerintem videóból volt kivágva, hogy ebbe a gépbe pelyvát öntenek bele. Na most elvileg ez ugye max a szilázshoz kerülhetne, de hát azt már csak nem fogadja el annak a keverő.. Mondjuk a széna fű között nincs kül, szénának ismeri fel a keverő pl. a füvet is.(#446) zsolesz0803
Az etetőnél ami kiment kaja azt szedd fel és öntsd vissza a vályúba. És így már a tisztaságot is ki tudod maxolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest