Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
puhoska76
tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Ott is azt kell keresni mint a kombájn esetében.
-
puhoska76
tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Az xml dokumentumot keresd meg és ott ezt keresd <overloading capacity="200" >,természetessen a kombájn xml -jében kell keresned. A számot növelheted addig míg szimpi.
-
puhoska76
tag
Segítség kellene vinyót kellet cserélnem de nem engedi aktiválni.Letölteni letudom a Giants oldalárol telepíteni is de indításnál kéri az aktiválást és ott:"Sikertelen aktiválás túllépted a megengedett internetes aktválások számát" mit tudok tenni?
-
puhoska76
tag
Akinek gondja van a map tároló kapacitásával annak ez megoldás!

[link] -
puhoska76
tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Sokan emberrel privátban társalgunk mert sajna van egy két önjelölt erénycsősz akit zavar ha valaki máskét játszik mint ők..............és privátban nem szól meg senki! Visszatérve a kérdésedre: Kivágott fából lesz deszka azt viszed a raklap gyárba és az ott készült raklapot el kellene fogadnia, hacsak nincs valami bug....Esetleg annyit tudsz tenni hogy megnézed hogy mennyi vizet vagy compostot tettél bele a narancsföldedre azt megkeresed a mentésed vehicles xml-jében és ott beírsz annyi raklapot amennyit akarsz.
-
puhoska76
tag
A GT 730 alapból nem igazán alkalmas játékra Nvidia kártyáknál az első szám a szériát jelenti a második szám a lényeg 5 és attól felfele jók játékra 5-ből is inkább a Ti jelölésűek.Szerintem is jobb az nvidia sokkal jobban odafigyelnek a frissítésekre mint az amd-nél.Én amd procival használok nvidia kártyákat gond nélkül,azért ajánlottam a gtx 780-at mert már kifoghatsz 45-55 ropi közt jókat.És hát őszintén megvalva az 1050-en nem nagy durranás érdemes szétnézni [link] Ezzel a kombóval nálam szépen recseg Fallout 4,Witcher 3.
-
puhoska76
tag
Nem egy kifejezetten játékra való kártya.....ár-érték arányban sokkal jobbak vannak nála.Persze ha nem mindenfélekép kell új akkor kifoghatsz egy két brutál jó karit ennyi pénzért.Ez a kari kb a régi GTX 460 szint de lehet hogy gyengébb.(HP-n ki lehet fogni egy két jó árú gtx 780-at azzal nem jársz rosszul)
-
puhoska76
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Laikus-ként kérdeztem,nem mindenki szakértő."ennél nem lehet egyszerűbben" hidd el lehet másik fórumon elmondták mit hogyan,nem nézték hülyének az embert.
-
puhoska76
tag
Valaki esetleg tudja hogy a letöltött map silóinak a kapacitását hol lehet megváltoztatni???

-
-
puhoska76
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Én a hetes verzión tolom ugyan ez,vetésnél szántásnál nem megy tovább vagy visszafordul a közepén.Nagyon jó kis map a rengeteg terményével de csak akkor ha többen toljátok mert sokat kell magadnak melózni rajta

-
puhoska76
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Egyszerübben fogalmazva ha túl sokat emelek egy potkocsi ürtartalmán töltéskor elkezd remegni az egész.És nemtudom hogy hol lehetne átirni hogy ne csinálja.Pl van pótkocsim ami 600000L bír elvinni és simán húzható meg minden de van egy volvo dömperem azt 39000L-es, felemeltem 100000L-re és már remeg .azt szeretném megtudni hogy hol lehet ezt finomítani.
-
puhoska76
tag
Valaki esetleg látott már olyat hogy traktorra ráakasztottam egy nagy pótot és elkezdett remegni..Mit kell átállítani hogy nagyobb legyen a terhelhetősége?Motor erőt capacitást tudom állítani de ha nagy a súly a pótkocsin vagy teherautón akkor remeg-pattog...
-
puhoska76
tag
Nagyon szépen köszönöm mindenki segítségét most már működik a dolog nélkületek lehet sosem jöttem volna rá
Fákat kell vágni majd fűrész üzembe vinni ahová még faaprítékot is vinni kell mert gőzgépek vannak
, majd a léceket oda ahová mutattad és ott elkészül a raklap amit már elfogad a melegház és már termelődik is rá a sok zöldség gyümölcs.Mégegyszer köszönöm.
De annyi munka van ezen a mapon hogy keresnem kell valakit egyedül nem bírom.
-
puhoska76
tag
Mitől van az hogy vásárlásnál kiírja "Ezt a járművet/szerszámot nem vásárolhatod meg később próbáld ujra" pénz megvan rá nincs tele a parkoló másik jármüvet símán vehetek....
-
puhoska76
tag
Real Farm-ot kipróbáltam,bár ne vártam volna ennyire.Dúrván 800mb tól mit is várhat az ember.Kinézet gyenge irányítás még gyengébb az egér túl érzékeny nem bírtam beállítani rendesen.10 perc után töröltem .....

-
puhoska76
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Nincs mit még ott tudod át irni a az irreálisan nagy napi árukat is.És az élettartam is ott található bár legtöbbnél ez szinte elég (600 óra)
-
puhoska76
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Keresd meg a telepítési mappában a Data-vehicles és ott a kombálynok között megtalálod az xml fájlját és ott átt tudod irni a capacity kell keresni.Lényeg 80000L a max utána gondjai lesznek a tolatással! Ha nem sikerül szolj és segítek

-
puhoska76
tag
Üdv tud valaki bármilyen ketyerét amivel meg lehet tölteni a üvegházak trágyatárolóját??? Természetessen a rakodó kanálon kívül....

-
puhoska76
tag
Üdv engem csak az állattartás érdekelne nem akarok szántogatni vetegetni,az elöző verziónál beirtam x mennyiségű terményt és letudva.De itt nem találom a mentési mappában esetleg valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Warhammer 40.000
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Gumi és felni topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, majd a léceket oda ahová mutattad és ott elkészül a raklap amit már elfogad a melegház és már termelődik is rá a sok zöldség gyümölcs.Mégegyszer köszönöm.