Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Nem végeztem konkrét számításokat, de a többi terménynél amit az alacsonyabb árral veszítesz, azt kb. visszanyered a magasabb termésmennyiségen. Pl.: hiába van a krumplinak 250-300€ átlagára, ugyanakkora földről többszörös mennyiség bejön, mint repcéből, így az eladás utáni bevétel is kb. ugyanannyi lehet. Érdemes lenne pontosabban is utánanéznem..Gondolom búzánál ugyanígy van, alacsonyabb ár, magasabb betakarított mennyiség ---> kb. ugyanakkora bevétel.
Szóval szerintem mindegy, mit vetsz az elején, ugyanakkora bevételt tudsz realizálni terményeladásból mindegyik növénynél. Amit nem érdemes kihagyni, az a trágyázás.
Én ahogy írtam, az elején bérmunkáztam, most már nincs rá idő, van 8 földem, mindig van mit tenni rajtuk, a segítők meg némelyik feladatra nem alkalmasak, pl.: a szántást sosem csinálják meg jól, a nem derékszögű határvonalú földeknél meg kb. semmit nem csinálnak jól. Tegnap már odáig jutottam, hogy vettem hengert és téglalap alakúra hengerezem a nem derékszögű földjeimet. az elvesztett terület meg jó lesz szénának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen notebookot vegyek?
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- PlayStation 5
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Horgász topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- További aktív témák...
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest