Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Nem végeztem konkrét számításokat, de a többi terménynél amit az alacsonyabb árral veszítesz, azt kb. visszanyered a magasabb termésmennyiségen. Pl.: hiába van a krumplinak 250-300€ átlagára, ugyanakkora földről többszörös mennyiség bejön, mint repcéből, így az eladás utáni bevétel is kb. ugyanannyi lehet. Érdemes lenne pontosabban is utánanéznem..Gondolom búzánál ugyanígy van, alacsonyabb ár, magasabb betakarított mennyiség ---> kb. ugyanakkora bevétel.
Szóval szerintem mindegy, mit vetsz az elején, ugyanakkora bevételt tudsz realizálni terményeladásból mindegyik növénynél. Amit nem érdemes kihagyni, az a trágyázás.
Én ahogy írtam, az elején bérmunkáztam, most már nincs rá idő, van 8 földem, mindig van mit tenni rajtuk, a segítők meg némelyik feladatra nem alkalmasak, pl.: a szántást sosem csinálják meg jól, a nem derékszögű határvonalú földeknél meg kb. semmit nem csinálnak jól. Tegnap már odáig jutottam, hogy vettem hengert és téglalap alakúra hengerezem a nem derékszögű földjeimet. az elvesztett terület meg jó lesz szénának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Infrasuite rack PDU ipari kivitel, dobozos
- Palit RTX 3070 GamingPro OC hibátlan, Vác, személyes átvétel
- PALIT RTX 5080 GamingPro 16GB - 36 hó garancia
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 16 Pro 128GB White Titanium ! 3Hó Jótállás
- Apple AirPods 4 type-C töltőtokkal, aktív zajkioltással, ANC, fehér (MXP93ZM/A)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest