Hirdetés
- Apple MacBook
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.mich
tag
válasz
Atlantis
üzenetére
A disznóknak is van szaporulatuk. Ha megkapják a kaját megfelelő mennyiségben, plusz a vizet, tisztítod előttük a placcot, alájuk rakod a szalmát, akkor bizony szaporodni fognak. Nekem 21 darabból lett 210, nem is olyan sok időre. A többletet fogod, és eladhatod ott, ahonnét az állatokat veszed. 21 darab disznó több, mint 25k euró. Ebben a részében csak az nem tiszta, hogy a legnagyobb állatszállítóba miért csak 21 darab fér. Egy nagy, kamion mögé (is) felcsatolható kocsiról beszélünk, aminek minimum 2 szintesnek kéne lennie. Dolgoztam sertéstenyésztő telepen is (szarvasmarha tenyészetben is; mezőgazdaságban is de ez most mindegy), ahol 100 hízót pakoltunk fel egy hasonló pótkocsira. Nonszensz... Az etetés meg: én túlgondoltam, és vettem egy keverőkocsit, hogy majd abban... aztán nem! Csak önts mindent oda eléjük és kész is a tökéletes keverék. Jó, mi?

Cukorrépa és krumpliszedő esetében is fel kell csatlakoztatni az elejükre a "levelezőt". Csak ott már rajtuk lehetett gondolom.
Erről a csomagolt báláról meg lehetne vitatkozni...
Annyira "fura" ez is a játékban. A teljes takarmánykeverékben (TMR) aligha válthatja ki a silót. Főleg nem szénából. A játék eleje óta kurv4ra hiányolom a LUCERNÁT a programból. Na, még az is közelebb állna ahhoz, hogy kiváltsuk a silót... Nagyon fontos mindaz, amit ennél a pontnál leírtál. Szecskázás, tömörítés (közben spec.vegyszerezés). Nem kell viszont kukoricát roppantani (plusz ezt baktériummal oltani), nem kell benne tejelő tápot sem venni, sem készíteni... Attól, amit a játékban kapnak ezek a virtuális bégetők, aligha nyernénk sok tejet. A gépek meg: szénát kell vetni, azt le kell vágni, azt meg kell forgatni, azt rendre kell sodorni, azt fel kell szedni/bálázni, a kapott cuccot etetőkocsiba rakni. Kell víz (tartálykocsi), bálabontó az alom miatt (szalmából), rakodógép a szerves trágya kezelésére, meg egy szippantó (vagy szépen mondva: iszaptartály) a hígtrágya elhordására.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF GAMING B660M-E D4 alaplap
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 90%
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN Ultimea 7.1 Házimozi Rendszer Azonnal átvehető! -
- Prémium Intel Core i7 PC csomag - ASUS Maximus VII Hero / 16GB RAM / 620W - Kifogástalan
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4464, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest