Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.mich
tag
Én meg úgy bírom, hogy a javítások alkalmával mindig visszaállítja a billentyűzetkiosztást...
Most akinek van egy kormánya, chroma keypad-je, meg egy gamepad-ja, esetleg még egy joystick-ja is (rakodógépeknél álom), akkor az mindent állíthat be újra. Ez csak azért para, mert van, amit fájlban kell átírni, mint például a tengelyek (hogy úgy működjön, ahogy kell). Most már tényleg csinálok egy beállítást, és elmentem külön, hogy csak be kelljen másolni a megfelelő helyre... 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most akinek van egy kormánya, chroma keypad-je, meg egy gamepad-ja, esetleg még egy joystick-ja is (rakodógépeknél álom), akkor az mindent állíthat be újra. Ez csak azért para, mert van, amit fájlban kell átírni, mint például a tengelyek (hogy úgy működjön, ahogy kell). Most már tényleg csinálok egy beállítást, és elmentem külön, hogy csak be kelljen másolni a megfelelő helyre...