Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz Werkly #1448 üzenetére

Hali. Vannak sorrendek is pl, mit mikor kel, pl szántás, kultivátorozás, stb, Én falusi lévén sajna már nem igen tudom a sorrendeket ezen a téren, de talán valaki leírja, báár, ha jól rémlik, van játék közben is valamiféle útmutatás, leírás. De nem vagyok benne biztos. Azt hiszem játékban az Esc gomb nyomsz, és valahol ott van valami ilyesmi talán. Én azért nem is nagyon foglalkozok ezzel, mert van olyan kulti és már vető is, ami közvetlen tarlóra is tud vetni. Direkt vetőgép, asszem talán a Vaderstadt vagy milyen vető képes erre. Valóságban is. Szántani multiban jó max szerintem, mert kisebb mapon is szerintem időigényes. Én trágyával, pl vagy műtrágya, vagy pedig HA már van állatod, akkor híg trágya, (pl sertésektől), vagy szilárd marha trágyával beszórom, aztán egy példázott jó kultival megyek, és elintézem. Utána meg permet mikor kel már ki. Viszont, valóságban se vetnek ugyan azt, következőnek ugyanarra a földre, így játékban se igen éri meg, mert pl csökken a mag hozama aratáskor. Vagyis, kevesebbet arathatsz le pl búzát, másodszorra, ugyanarról a földedről. Csak max akkor, ha beszántod ténylegesen. Bocs többiek ha nem jól írom. Max kijavítotok. :D :P

Új hozzászólás Aktív témák