Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- CES 2026: nevet váltanak a gyorsabb WD SSD-k
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Raspberry Pi
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Amazing789
üzenetére
nem tudom mit olvastál hwboton de ne haragudj senki sem használja 2v-on mindennap a ramjait ott sem. igen birja, énis adtam már annyit pár kitemnek amikor volt rá igény (még akár többet is 2.1-2.2), pl. folyékony nitrogénes cpu mellett amikor superpi 32m-et futtattam. mindennapra a legelvetemültebb kitek is max ilyen 1.55v -ra vannak hitelesitve mindennapi használatra (xmp profilban). én afölé nem mennék. szerintem engedd el, vagy nagyon hamar degradálni fog, vagy küldheted vissza garban taiwan-ra, ami a covid miatt majd 1-2 hónap alatt talán meg is fordul.
00-ás biosok általában még teszt fázisban lévő biosok, egy platform megjelenésekor szokták azokkal tolni a fanatikusok és a belsős tesztelők általánosságban, nem végleges funkciók is lehetnek benne, olyan fesz értékek amik a normal biosban esetleg nem kerültek bele, ilyesmi. nem feltétlenül jobbak mint egy kiforrott végleges még nitrora sem. erre sincs aranyszabály.
Apex XII-t én legutóbb valamelyik végleges bios-al nitroztam és semmi gond nem volt vele, a cpu volt xar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gumi és felni topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest