Hirdetés
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
nem tudom ti, hogy vagytok vele de szerintem ez kiábrándító: Launch Day! Intel Core i7 6950X Processor Extreme Edition: 4 World Records, 15 Global First Places
egy közel 2ezer dolláros cpu ami eleve egy i3-nyival (2/4) több mint az 5960X, mindössze ennyiben tud ráverni az eddigi rekordokra, mindezt ilyen órajelek mellett (cherry picked ES 5.3-mon?!)... megérett az intel a pusztulásra... remélem felkavarja még idén valami az állóvizet, mert ez így bizony nagyon nagyon nem jó irány...
egyébként közben zajlik az élet nálam is, rendeltem egy Asrock Z170M OC Formula lapot még hó elején ami nemrégiben meg is jött, kiváncsi voltam mitől ez a legjobb ram tuningra. egyelőre ezt sikerült belőle kihozni: 738 marks with Intel Core i3 6320 at 4000MHz de a ramok úgy néz ki hibásak ugyhogy most rma-ra vár, és hogy valami értelmes kerüljön bele, amivel meg tudom hajtani

nálatok mi a szitu? senki nem bencsel a nyáron?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android játékok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8400 / 8400T / Akciós ár!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-7700 / Beszámítás OK! / Akciós!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest