Hirdetés
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekk
addikt
Közben én is nekifeszültem a benchnek és érdekes tapasztalatokkal lettem gazdagabb. A ramjaim simán viszik a c14et 3200on, habár ha szerencsém van akkor ki lehet ebből hozni még többet is. A proci ami ment 6Ghz-et Achinak az az Extremeben csak 5800MHZen működött, 59-es szorzóra azonnal fagyott. De ha a BCLK-t vittem felfele akkor ment neki az 5900MHz. De ennél fentebb már nem ment. Nyilván azt h a proci nem egy bajnok eddig is tudtuk. A hűtőpaszta megdöglését 2x is tapasztaltam, aza csak tegnap kétszer.
Ha nem látnám a saját szememmel nem hinném el. Egyszercsak megdöglik a paszta, és onnantól az 5800Mhz hörüli bench stabil proci 5500on még a wint se tudja bootolni. Ilyenkor jön a csodafegyver, és -30fokig fel kell melegíteni, majd minden újra, és minden működik megint.

Viszont hwbotrpime pontok alapján nagyon jó a lap, mivel 7300 pont fölött hozott 5800MHzen, ami állítólag 6000MHz körüli érték. Tehát a lap valószínűleg nagyon gyors. Hirtelen ennyi, most procikeresés jön és újabb tesztek.
ÉS közben elindultam egy másik vonalon is a hűtőpasztában, elég izgalmas és igéretes, ezzel lehet ki lehetne küszöbölni a paszta megdöglését, de egyelőre többet nem akarok mondani róla, ha új infóm van úgyis írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Facebook és Messenger
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Intel I5-8400 / Akciós Ár!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó AMD Ryzen 7 5800X3D OEM!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: 600ezer Ft!)
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha nem látnám a saját szememmel nem hinném el. Egyszercsak megdöglik a paszta, és onnantól az 5800Mhz hörüli bench stabil proci 5500on még a wint se tudja bootolni. Ilyenkor jön a csodafegyver, és -30fokig fel kell melegíteni, majd minden újra, és minden működik megint.