Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- 3DFX
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Ma ismét elővettem a dewar-t, megtöltettem LN2-vel, és több kevesebb sikerrel az alábbi hardvereket nyüstöltem.
A dologhoz még az elején hozzátenném-természetesen minden rossz hátsó gondolat nélkül-, hogy a közel 1 hónapja megfosztott 3dm06 magyar rekord vissza szerzése volt a fő cél. Voltak még low HD kártyáim itthon, de valami ördögi tréfa kapcsán amelyik kártyát korábban lehetett tuningolni, azt mág a catalyst sem engedte, sem külső tweak progi, amit meg lehetett tuningolni, az meg gyakorlatilag a 0-val volt egyenlő.A recept a jól bevált ASrock alaplappal és az aránylag jól tuningolható 3770K procival zajlott.
A kitűzött 3dm06 single kártya rekordot sikerült beállítanom, viszont amivel még szerettem volna egy kis borsot törni a konkurencia orra alá, vagyis a 3dm05 rekord, nos az sajna csak óhaj maradt.3dm06 P45917
Valamint pár fotó:
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest