Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Ma ismét elővettem a dewar-t, megtöltettem LN2-vel, és több kevesebb sikerrel az alábbi hardvereket nyüstöltem.
A dologhoz még az elején hozzátenném-természetesen minden rossz hátsó gondolat nélkül-, hogy a közel 1 hónapja megfosztott 3dm06 magyar rekord vissza szerzése volt a fő cél. Voltak még low HD kártyáim itthon, de valami ördögi tréfa kapcsán amelyik kártyát korábban lehetett tuningolni, azt mág a catalyst sem engedte, sem külső tweak progi, amit meg lehetett tuningolni, az meg gyakorlatilag a 0-val volt egyenlő.A recept a jól bevált ASrock alaplappal és az aránylag jól tuningolható 3770K procival zajlott.
A kitűzött 3dm06 single kártya rekordot sikerült beállítanom, viszont amivel még szerettem volna egy kis borsot törni a konkurencia orra alá, vagyis a 3dm05 rekord, nos az sajna csak óhaj maradt.3dm06 P45917
Valamint pár fotó:
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Eredeti játékok OFF topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Home server / házi szerver építése
- Android játékok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hardcore café
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest