Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Achill3uS

    veterán

    válasz Tidus #3602 üzenetére

    sajnos az, hogy hány száz ezres alkatrészekből tesztelünk nem egyenlő azzal, hogy abból bármilyen releváns eredmény lesz, ezzel mindannyian tisztában vagyunk akik teszteltünk már hasonló konfigokat. válogatott - tehát jó tuning potenciállal rendelkező - processzor, memória és vga-k együttese nélkül semmit nem ér az egész.
    másrészről ez ugyan a saját véleményem, de nem szeretek mások alkatrészeivel tesztelni, ad1 ott a garanciális probléma ha valami megdöglik, igen kellemetlen ad2 "hardware sharing" egyébként is elég erőteljesen elítélt fogalom, főleg mostanság a nemzetközi mezőnyben. szóval én extrém tuning rendezvény keretein belül egyetlen járható útnak a saját és gyártótól/szponzortól tesztre kiadott alkatrészekben látom. talán egy nyílt oc bemutató keretein belül nem lenne ez ellen semmi kifogásom, de hwbot ready eredmények soha nem lennének belőle.

    de visszatérve over által megfogalmazott problémákra.
    sajnos mo.-on nincs akkora érdeklődés csak az extrém tuning iránt, sem pedig kultúrája nincs a dolognak, hogy ezt le lehetne szervezni önálló eseményként profi szinten főleg magánszeményként szponzor és promo nélkül. szerintem több napban fölösleges gondolkodnunk a fenti okok miatt.
    másrészt pedig az időhiány, egy egy ilyen bemutatón 1-2 óránál tovább nem tudod lekötni a nézők figyelmét, ha pedig igazán ki akarunk hajtani egy rendszert, sok tesztet lefuttatni, ennél jóval több időre és nyugalomra van szükség.
    szóval tudjátok jól, hogy nem vagyok az ilyen nyílt megmozdulások ellen, sőt... csak szerintem ketté kell választani a nitro pacsáló sok konfigos bemutatót/workshop-ot és a magunk közötti bench weeekend lehetőségét és ezt kell eldönteni első körön mivel teljesen másféle megközelítést igényelne a szervezés is. a hely másodlagos. ln2 nem lenne szerintem sem akkora gond akárhova is pozicionálnánk a dolgot.

    [ Szerkesztve ]

    "De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)

Új hozzászólás Aktív témák