Már csak egy combosabb VGA kéne mellé 
Keresem: Stephen Hawking - "Az idő rövid története" című könyvét!
Már csak egy combosabb VGA kéne mellé 

Igen, tudom, de nem nagyon játszok, sőt....
Filmezéshez, netezéshez, irodai alkalmazásokhoz meg szerintem még sok is ez a HD6450, de gyengébb játékokat még ez is elvisz.
Akkor jók ezek a szenzorok így, ahogy vannak, nem kell újrapasztázni vagy ilyesmi?

Szard le. Nem támpont, szenzorhiba. 
VID-je alatt viszi a 4GHz-et, nem rossz proci az.
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
Jaja
Azért kiváncsi lennék hol van a proci vége, nem egy rossz darab 

4.16GHz-t visz 1.28V körül
4.25GHz-t 1,3V-vel. (ezek biosz értékek)
Nagyjából...
Az szép
Az enyém anno 1,35 körüli fesszel vitte a 3,8Ghz-et...

Erre pont emlékszem, mert tegnap teszteltem ki a 3.8-at. 1,18750-el megy.
Jó darabot fogtál ki. Mostmár kedvem támadt nekimenni és kipróbálni mit bír a mostani procim, bár az a helyzet hogy a VGA-mat így is bőven kihajtja, és ha plusz feszkót adok neki akkor durván megugrik a fogyasztása is...
[ Szerkesztve ]

Most látom, hogy phenomod van. Hát igen, az más kaliber már a 4 maggal. Mindennapi használatnál, pl. netezés tapasztalsz nagy különbséget?
6 maggal
Hát netezés közben nem. Játékok alatt viszont igen, a minimum fps jócskán megugrott, a max meg általában 60 a vsync miatt. Pedig csak olyan játékokat tolok amik elméletileg 2 magot használnak, ennek ellenére mégis pozitív hatással volt a váltás.

Huh, nem semmi lehet az a 6 mag! 
Attól függ honnan nézzük. A hat maggal bekapcsolt energiatakarékossági funkciókkal idle-ben 120 wattot benyel a gép
(E8500-al ez volt ~85 watt...)
Be is izzítottam egy notit torrentezni, mert ezt így nem járatom 0-24ben....
Uh a hat magnak megvan az ára... Igaz a procit nem is akasztotta még meg semmi, előbb fogy el a kraft a VGA-ból...

Igen, tényleg elég sok az a 120watt... Hogy lehet egyébként megmérni, hogy mennyit fogyaszt a proci, kíváncsi lennék én is rá, hogy mennyit kajál tuningolva az E8500-ös.
Ezt nem csak a procira értettem, az egész gép. Persze monitor meg perifériák nélkül. Én fogyasztásmérővel mértem.

Léggel 5GHz környéke sztem
-valid-
24/7-ben 4,2-4,3GHz. Az enyém is hasonló volt, ilyesmiket futott
[link]
[valid]
[24/7]
ezek csak egy p35-ben, igaz,Abitban
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

? -Mi a baj? 
Az igen combos eredmény
Én az újabb prociknál is csak pillázok mikor 5Ghz és afölött hajtják, de egy E8xx procitól, ráadásul léggel... Pfff kemény

Akkor [ez]is tetszeni fog 
Kemény
Nekiállnék én is megnézni mit visz a mostani konfigom, de a procihúzás igazából felesleges, fullHD-ben már úgyis a VGA-m a gyenge pont. Abból meg kihoztam alapfeszen amit lehet, már szerintem így is könyörög a fejlövésért néha 

szevasztok nem tudna nekem vki segiteni vmiért a win 7 ultimate 64bitem az e8400 procimra 5,5 pontszámot ad a 2x2 gb ddr3 1600mhz kit emre pedig 6,1!sztem ezeknél joval többet kéne h kapjanak!nem tudjátok miért?köszi
ha az üzletemet akarod rontani keress másik embert(vagyis ne offold a hirdetéseket):D
Ha a proci nincs húzva, akkor szerintem kb. reálisak a pontszámok.

nekem volt még anno e 8400-m és akkor 6,7 körül kapott!azért nem egy mai darab de elég erös!
mondjuk az verest azt irja h :sorozat szám: to be filled by o.e.m
ugyanezt irja a cimkére és modell névre!nem lehet h ez kavarja a win-7-t?
ha az üzletemet akarod rontani keress másik embert(vagyis ne offold a hirdetéseket):D
Az everest azért írja ezt szerintem mert nincs beregisztrálva
Ugyanis akkor nem mutat minden infót.

"Könyörög a fejlövésért" --Ez tetszik! Amúgy..Igazad van.

Sziasztok!
Van egy e8400-as proci bekapcsoltam a biosban a c2e módot és visszavette az órajelemet 2GHz-re, de amikor kikapcsoltam a biosban akkor is ezt csinálta. Most mit csináljak?
EIST aktív?
''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Az EIST volt a hibás, bekapcsolva maradt, csak pár sorral lejjebb volt és nem vettem észre.
Köszi.
Egyébként miért probléma, hogy üresjáratban visszaveszi a szorzót és a VCore-t?
''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Sziasztok!
Egy E8500-asom van, és a napokban visszalassult a gép, akadozott, árnyéka volt önmagának. Újrahúztam a rendszert, de nem oldódott meg semmi, sőt! Még a telepítés is lassú volt, ebből gondoltam, hogy hardverhiba lehet. Merevlemezek rendben voltak, RAM-on Memtest lefutott, hibátlan, viszont ott vettem észre, hogy a processzor L2 cache méretét nem tudja kiírni a memtest...
Elképzelhető, hogy elszállt az L2 cache a prociban, és emiatt történik ez? Mit lehet tenni?
* Ez négy hercegséget, hat grófságot, két őrgrófságot és öt seigneurie-t (elvben közvetlenül a birodalomtól függő uradalmat) jelentett. ** Huizinga, holland történész.