Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsubi
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Egy valamit nem értek.....
--->"én kaptam tőletek, NAGY emberektől, egy : szép volt srác-ot? rohadtul nem úgyhogy nem kell itt a sírás hogy miért vagyok köcsög. csak visszaadom amit kapok" miért kell "köcsögnek" lenni másokkal? attól hogy te úgy gondolod ez "köcsögség" mert nem gratuláltak neked nem biztos hogy az is.
nem akarom itt a dolgokat feszegetni de.... ha ilyen eredményeket érsz el kölcsön hardverekkel akkor miért nem támogat egyetlen bolt, nagyker vagy cég sem? én sejtem(tudom) a választ de kíváncsi vagyok hogy te ezt hogy gondolod, látod
-
válasz
subaruwrc
üzenetére
Szerintem becsüld meg aki gratulált, aki meg nem, azoknak meg nem kell nekiesni és felelősségre vonni hogy miért nem gratulált...így csak magadat járatod le és megfosztod magad attól is, hogy esetleg akiktől most elvártad hogy gratuláljanak, a jövőben sem fognak és esetleg aki most megtette, az sem fog.
Mindenki eldöntheti kinek gratulál és kinek nem..szíve joga. Felelősségre vonni hogy nem tette, abszurd.
-
matteo_szg
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Egyrészt kicsit képzavarban vagy, a tuningos összecsapás tekintetében Zé_mesterrel egyeztess. Ami az egyenességet illeti, javaslom, ne engem oktass, hanem inkább nézz magadba. Örülök, hogy mélynek érzed azt a mondatom, legalább belátod, hogy igazam is van. A fenéket nem kuncsorogtál, és ráadásul ezzel röhejessé tetted magad többek előtt is.
Az eredményeidhez gratulálok, remélem még több rekordot láthatunk tőled. Inkább ezzel foglalkozz, ne azzal, hogy Zé-t hogyan, hány hozzászólásban tudod lefikázni.
De elnézést, hogy ismét "jöttem", csak gondoltam megint kicsit helyreraklak, ha már Zé, jugeen vagy Achill3us nem teszi meg. Mondjuk megértem őket, hogy nem foglalkoznak veled és tekintenek rád komoly ellenfélként.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
--->"én kaptam tőletek, NAGY emberektől, egy : szép volt srác-ot? rohadtul nem úgyhogy nem kell itt a sírás hogy miért vagyok köcsög. csak visszaadom amit kapok" miért kell "köcsögnek" lenni másokkal? attól hogy te úgy gondolod ez "köcsögség" mert nem gratuláltak neked nem biztos hogy az is.