- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Egérpad topik
- Autós kamerák
- Mini PC
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
redstar16
tag
válasz
ADAM1337 #2396 üzenetére
A képek egy válogatás ha megfigyeled nem egy időben lettek fényképezve, van olyan kép ahol még a Prolimatech Megalhelmes hűtő van a procin.
Aztán sikerült jóáron beszereznem azt a TT rendszert ami kezdésnek jó volt, de természetesen hamar rájöttem, hogy nem ezt keresem és lecseréltem a cpu blokkot egy EK blokkra és a képeken is ott van a hármas radi a gépház tetején.
A TT radit meghagytam külsőnek mivel a gépem az ablak mellett volt és néha kiraktam a kettes radit a fagyra -
redstar16
tag
Akkor tegyétek át ahova illik nyugodtan.
Hirtelen nagy örömömbe ide írtam mert ezt olvastam a legtöbbet
A Q6600 extrémnek nevezhető talán a -5 fokos fagyállós jegesvizes lavóros megoldással
Az nem extrém, hogy egy magyar a top3 ban ? -
redstar16
tag
Hali!
A 4275Mhz-es jófajta Q6600-tól nagyon visítva váltam meg, főleg az asztali gépemtől.
Azt hittem vége a jó kis túlhajtós murinak mikor notira váltottam.
Aztán mikor meglett méigis pedzegette az agyam, hogy csak-csak lehet ezzel is szép eredményt elérni..
Tegnap este nekikezdtem és ezt sikerült elérni. Ezzel odapottyantam a világranglistán a második helyre.
Az a durva, hogy a proci tudna többet szerintem, még egy kicsit modollnom kell a bioson..Gondoltam megírom nektek ide, remélem nem veszitek tolakodásnak.
Ja és mindezt egy nehezen beszerzett gyönyörű Asus G50-essel sikerült abszolválni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest