Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
addikt
válasz
zetor2000 #20883 üzenetére
Most sikerült végigvárni a Win10 installt. Elsőre csak Win7 alól indítva frissítettem, így most azt írja, hogy aktivált Windows 10 PRO van rajta.
Windows is activated with a digital license.
Mielőtt megjön a kijelző alighanem kipróbálom úgyis, hogy az USB-ről bootolok és az egész partíciót leradírozva rakom fel. Ha akkor megakad az aktiváció, akkor veszek licenszet.
-
npera
addikt
Az orrába épített 2 literes, turbófeltöltéses Volvo motor 528 lóerő maximális teljesítmény és 504 Nm csúcsnyomaték leadására képes.
Sok részlete van, ami borzasztó, de egyben még rosszabb, mint részleteiben. De legalább hupikék törpike színe van...
-
FőDudu
veterán
válasz
FőDudu #20893 üzenetére
Igazabol ott valami ad integracios tortenet is van amivel a megfelelo wifi halozatbol leszakadva lockolja a mulkahelyi profilt es marad a szabad felhasznalasu resz.
GDPR meg lopas biztos.
Amugy annyira szetkorlatoztak a telefont, hogy meg az ujrainditas is sajat videot kapott es a kepernyon csak 1-2 alkalmazas van es onnan szo szerint sehova nem lehet menni. Csak azokat hasznalni.Se settings, se notification drawer, se semmi.
Azaz celeszkozt csinaltak egy sima mobilbol. Es bolondbiztos is lett.
A user semmit nem er el, semmit nem tud megvaltoztatni, de minden tavolrol menedzselheto.Es ez nem csak androidon megy, hanem IOS alapon is tudja.
-
FőDudu
veterán
Jobb az, ha szarra van korlatozva a megfelelo eszkoz es nem is eri el.
Nincs kisertes.Meg errol szepen logot ir, lehet latni mit csinal, nem tudja kikapcsolni a wifit, meg tavolrol szep a certeket cserelni esatobbi. Wifi whitelist/blacklist, stb..
Komolyan osszeraktak. Jo lesz ez.
-
FőDudu
veterán
válasz
qnadam #20890 üzenetére
Attol meg ugyanugy jarhat ahogy nekem a T60-ra. Volt rajta legalis win, az fel lett frissitve win10-re amikor meg lehetett
.
Majd most amikor ujaraktam, akkor az accountombol elobanyaszta es aktivalta is.Azaz ismet W10 van rajta es hiaba friss a telepites (1809), a gepen mar legalisan volt w10 (meg kb 2016-ban) es a szeriaszam/account alapjan aktivalta megint.
-
FőDudu
veterán
S10+ megerkezett.
Elso fogasra ugyanolyan lekerekitett es csuszos telefon mint egy iPhone.
Szoval tok nelkul tuti hamar karcos/torott lesz.Ennyi az elso benyomas, majd holnap leteszteljuk... Meg be sem kapcsoltam, csak meghozta a futar.
Meretre kicsit kisebb mint a Note9.Viszont ez a Samsung Knox fele Mobile Device Management eleg penge...
Na ebben faszaul lehet korlatozni a usert.Fixre allitott wifi, settings elo se jon, stb...
Pont ez kell a usereket korlatozni, se youtube se facebook a vallalati munkaeszkozokon.
Meg geofencing, remote wipe, stb. Meg tol-ig garantalt alkalmazasok (munkaido alatt csak x tipusok, utana barmi).Es a vicc, factory reset utan is visszamaszik magatol.
Amint halozatot talal a telo (wifi vagy gsm) azonnal lecsekkolja a szerveren van-e ra vonatkozo adat. -
-
npera
addikt
válasz
Bujdy81 #20879 üzenetére
Nekem a melóba járás megoldható egyetlen egy padka nélkül. Mondjuk fekvőrendőr van a cég területén belül, ami most a pedálon kiállva átugratok, de ilyen kerékkel alighanem le kellene lassítsak. Viszont emelkedő van rendesen, ami a váltót eléggé feltételezi. Gondolom csirke vagyok én ehhez a fix áttételhez....
-
-
-szabi-
addikt
Hi
Ajánlom ezt a tesztet pár percet megér: Okosabb vagy, mint egy ötödikes?
Enyém nem lett 100%.üdv
Hozzászólások: 5.965; Csatlakozott: 2001. febr. 23; becenév: szabi; -
npera
addikt
A minap lamentáltam valahol (talán itt) arról, hogy mennyire nincs szükségem fixire. És erre szembejött ez.
Van belőle szabadonfutós és fixi is. Szerencsére 56-os méret a legnagyobb, így meg vagyok mentve.
-
attól, hogy a ms elfogadja a w7 kulcsodat, még nem lesz legális. szóval ha a cél a legális w10, akkor azt meg kell venni. ha a cél csak az, hogy működjön, akkor meg felesleges bármit venni, mert lehet úgy törni, hogy a win pont azt hiszi, hogy egy ilyen "örökölt" kulcsa van, mindenféle kms szerverek nélkül.
-
npera
addikt
válasz
qnadam #20863 üzenetére
Akár az is opció lehet, de legjobb lenne olcsón megjavítani a 230-ast. Most jön a kijelző, március 18 és április 5 között mondják. A hővezető paszta szerdán vagy csütörtökön jön.
Először szétkapom a hűtőt, kitisztítom, aztán újrapasztázom a hővezető felületeket. Utána kipróbálom a Win10 telepítőt a gépen és akkor látni fogom, hogy kell-e a Win10 licensz vagy benyeli-e a Win7 PRO licenszét a Microsoft kegyelmi lépéseként.
Ha ezt megcsinálom és feltelepítem rá a Lenovo cuccokat is, akkor az egyfajta akksi újrakondícionálás és stressz-teszt is. Ha a hűtés megy jól és egyébként stabil a gép, akkor ez szerintem jó alap a nagyjavításra (memória, SSD és új kijelző panel). Akkor utána én nem látom akadályát, hogy ez legyen asszony "új" gépe. Maga a gép eléggé meg van kímélve. Nem engedtem neki, hogy takaróra vagy pokrócra téve használja, csak asztalon ment a gép. Folyadék nem folyt bele, le nem ejtette, a töltésre figyelt. Mivel piaci értéke már nincsen, ezért eladni teljesen felesleges, pénzt ebből már nem nyerünk ki. Viszont ha most rendbe rakom akkor még szolgálhat tovább.
Ha végképp bekrepál, akkor beleegyezek, hogy egy hasonló X-series valami értelmes konfiggal legyen neki, mert ez bevált. i5 és 8 giga ram, SSD és IPS kijelző kábé a teteje annak amire valaha szüksége lehet.
-
npera
addikt
válasz
zetor2000 #20852 üzenetére
Itt a kérdéskör onnan indult, hogy megjavítom az X230-ast, vagy asszony bepörög és vesz egy X280-at i5-el, IPS-el és negyed terás SSD-vel. Ami egyetemi kedvezménnyel kábé 13k SEK. Ahhoz képest az alábbiak olcsónak tűntek:
- SSD kábé 650 SEK
- memória nem is tudom, egy 8 gigás modult tennék a meglévő 4 gigás mellé.
- hővezető paszta 49 SEK
- kijelző volt postával kábé 450 SEK
- akksi úgy tűnik működik, de ha nagyon vége van, akkor az sem egy tragikus összegLegyen a fenti totál 2k SEK.
Csavarnyúzót megvettem korábban, kijelzőkábelt megvettem korábban.Egy feljavított X230 teljesen jó lenne neki, a tömege nem gond, ha valami gond van vele akkor javítható. A 2017-es Apple Macbook pedig mehet eladásra, mielőtt még bekrepál és lehet kibobni az egészet ahogy van. Asszony kezd agyf*szt kapni attól, hogy semmi nem úgy működik rajta ahogy a logika diktálja és akkor inkább visszaköltözik Windowsra.
-
Gabibácsi
őstag
Azt tudod hogy te vagy a hülye?
-
Jahno
veterán
válasz
zbenjamin15 #20853 üzenetére
Küldök logint, tervezzük be amit privátban írtam, aztán besegítek. Faterodra meg ne hallgass, zavard el sörért :-)
-
zbenjamin15
csendes tag
Jahno, a programozást már megoldottam, abban nem kell segítség
működne az, csak az SMTP-t kell beállítanom a php.ini-ben, azt kéne elérnem
Na, de annyi csak, a gépemen megvan az egész weblap, ha áthelyezted egy másik szerverre, és kifizették, írd meg a loginokat, és én felteszem a cuccokat.
-
zetor2000
őstag
Helyes
Biztos szebb a képe, de ennyit nem biztos, hogy ér a gép.
Van, amikor el kell engedni a sztorit, és másba feccölni energiát, időt, pénzt.
Nekem is van egy olyan, mint nektek a Lenovo, csak az enyém Dell, meg icipicit nagyobb, ez 13". Ennek is lehetne asszem kicsit jobb kijelzője, meg akármi, de egyszerűen ha ennyit áldoznék rá, már egy másik, jobb gépem is lehetne. Erre vettem új billentyűzetet, felső burkolatot - mindent, ami a klavi körül van, és attól felfelé, szereztem tápot, ami nem eredeti, és köpködi a gép, kapott kevés plusz memóriát, rajzoltam bele egy SSDt. Még vehetnék neki GSM modult, amit soha semmire nem használnék, meg lehetne venni neki akksit, mert az egyáltalán nincs. Esetleg egy töltő, amire nem prüszköl, meg egy optibayt, mert cd/dvdt nem szeretnék használni. És akkor ott lennék, hogy a gép volt 20, a kiegészítők elvittek 20-30ezret, az együtt már 50, és annyiért egész egyben lévő vackokat lehet venni. Mondjuk így már ez is egész elfogadható. -
Jahno
veterán
Szerintem adatbekérőt szeretne, amit júzer kitölt mert érdekli a valami, és mailban elküldi az oldal gazdájának. Amúgy sem divat és csak a biztonsági szopás van vele, de akkor írja azt :-) Ez sem az én dolgom, jelszót kap hozzá, a színét/méretét állítsa be a webmester. Van még vagy 30 ilyen júzerem... Szerinted?
-
FőDudu
veterán
Na ilyet se lattam meg.
Kutya ugy csovalt, hogy ellapozta az ipadet a farkaval.... -
npera
addikt
Átgondoltam, nem kell az IPS-panel. A mostani TN-t látja asszony, a felbontás ugyanaz lett volna, így vettem 27-ért 04W3462-est a Lenovo helpdesk témából választva.
Ha minden jól megy, akkor feladják holnap, aztán háváj.
-
Jahno
veterán
Ne szólj olyanhoz, amihez nem értesz és ez a fórum sem az én ügyfélszolgálati felületem. Minden adatotok meg van, amire szükség lehet, PHP-t programozni nem én tanítok. És azért mondtam a költöztetést, mert az KELL, és amúgy is elérkezett volna, most meg ha oldalt frissítetek akkor minek dolgoznátok kétszer, hogy itt belehegsztesz egy valamit (amit igazából nem is tudunk, hogy mit), aztán utána megint. És igen van köze hozzá. Vagyis a web gazdájának lenne köze hozzá, aki már Ti vagytok már úgy háman.
De Te sem tudtad megírni, hogy akkor mire is van szükség, hogy ablak, vagy menü, vagy micsoda. Na, itt tartunk.
-
guga
Közösségépítő
Jahno! A fiam szólt, hogy segítsek lefordítani magyarra, amit privátba beszélgettetek.
Azzal kezdeném, amit már sokszor hangoztattam, nincs kannás bor, Svetlé Pivo van, ráadásul cseh sör.
Mert megtehetem.Másrészt a nejem problémája, amit a fiamra bízott az egy kibaszott egyszerű php, egy írjon nekünk ablak vagy menü.
No de egyikőjük sem csinálta még. Total Commander májaskuelt biztos, hogy nem fog találni, mert tuti más felület kell hozzá és nyelvezet, ez nem felülírom html. Nem is szerettem volna nagyon beleszólni ebbe a témába, csak elbeszélgettek egymás mellett.
Baszottul semmi köze nincs a fiamnak ahhoz, hogy te éppen mit és milyen szerverre költöztetsz.
De az sem érdekel, hogy a domain tulajdonosa elcsúszott a fizetéssel.Itthon egyetlen feladat vár végleges megoldásra, az írjon nekünk ablakocska. Elég, ha néhány egyszerűen megfogalmazott mondatban leírod, hogy így és így éri el, ezzel a loginnal. A fiam a többit tudni fogja, csak az elérhetőség kell, hogy böngészőbe ezt a faszomat írd be vagy akármi.
Bocs, hogy megzavartam a langyos állóvizet, nem szívesen lépek be és nem szívesen szólok hozzá.
Remélem megérted, maradok "meleg" baráti tisztelettel.guga
-
törölt tag
válasz
Gabibácsi #20651 üzenetére
"Megnéztem, de nem értem, mijez?
Olyan dr who szerű"Ifjúkorom egyik kedvenc könyve. Ahonnan A.J. Crowley nick jött.
Azirafael (angyal) és Crowley (ex-angyal, nem igazán bukott, inkább csak lassan szállingózott lefelé) elhagyja a frissen megszületett Antikrisztust, és 11 (vagy 10?) év múlva, mikor küszöbön a világvége, rájönnek... Igen nagy lecseszés várható a főnököktől, ha nem találják meg igen gyorsan. -
-
törölt tag
Tegnap volt megemlékezés Márc. 15-re, egész jó volt, addig, amíg egy 56os emigrált nekiállt Fideszezni, meg báncsák Orbánt, meg migránsozni. Szívem szerint megkérdeztem volna, az elmúlt 20 évben élt-e Magyarországon, hogy ilyen elánnal jelent ki valamit. De nem tettem.
-
Jahno
veterán
válasz
BobaHWSW #20833 üzenetére
Ááááá, én durvábbra gondoltam, Pld. Huion H420. Ennyiért szerintem feléd egy jó ebédet sem adnak. Itt vadkeleten meg ha pénzt sem termel, akkor teljesen más arányokkal kell gondolkoznunk. Lehet székalátétnek sem használnád, mert durvára van munkálva a felülete :-D
Fotós haversrácot kicsit sajnálom, éppen kezdett feltörni és ezt-azt csinálni, de annyira azért nem szakadt rá minden meló, ahogy kellett volna. Most elvállalt egy stúdiós asszisztenses melót bruttó 300ezresért, napi 10 órásan beszámlázva... Cserébe 1-2 nap kimenőt kaphat, hogy a saját dolgait intézze. Viszont felvázoltak pár kivételes napot, mikor tovább is kellene maradni... Ha azt számolom, hogy melóba járás ideje még napi +3órát hozzá told, akkor még durvább az egyenleg. Kíváncsi leszek a végére. Ennél legalább van bevétel és elképzelés, nem zárnak be pár hónap vergődés után. Cserébe időnként beesnek mindenféle filmesek és lehet tolni a 20 órás műszakokat.
-
BobaHWSW
aktív tag
Huion gt 220 pro-t teszteltem. Olcso, igy kevesbe vagyol szigoru vele. Nem ragasztott az uveg igy eleg szep eltetes van a toll hegye es a kurzor kozott valaminy a pontossag se olyan jo.
Egy surface pro, cintiq, ipad prohoz kepest nezve.
A viszont zsenialis, hogy milyen aron tudnak ilyet nyujtani es az extra valasztasi lehetoseget ertekelem. A 220gt pro-n konkretan en is gondolkozok. Nem hude jo de 22 inches es annyira nem is borzaszto. Csak wacom utan kicsit... Olcso.
-
-
BobaHWSW
aktív tag
Laptoppal bementem a boltba, kabelt megtalaltak, este kiderul minden okes e.
Parom azota meg le se kattan az uj surfacerol aszongya annyival jobb a kijelzo es intuitiv a tollal rajzolas valamit kenyelmesebb a kanapen hatradolve fotokidolgozas, hogy lehet neki nem is kel tobbet a laptop.
Remek... Nezhetek neki esetleg surface bookot mert a surface pro meg nekem kell.
pron jobb a rajzolas mint a bookon.
-
Jahno
veterán
-
ismerős vostroját néztem nemrég, valami két weblapot láttam csak rajta, de már ott zavart az ips kontraszttalansága és gyalázatos betekintési szöge... egyszerűen rossz volt ránézni.
bontott ips szerintem olcsóbb lenne, de nem tudom, ott milyenek a beszerzési lehetőségek.
a 80 fontot érő gép tartalmazott enyhe túlzást, de most a hardveraprót felcsapva az x220/230-ak 35-50e között mennek. -
annyiért lerepülheted már, de az egészet nem tudod legálisan megoldani, vagy csak nehezen.
egyáltalán mekkora felbontás kell? műholdról is meg tud lenni a 30 cm/pixel.itt akár olcsóbb is lehet, de függ attól is, hogy milyen spektrum kell egyáltalán, milyen felbontás, elég-e az archív vagy most kell új anyag, mennyi perspektivikus torzulás fér bele...
-
FőDudu
veterán
Bobanak epp lattam egy fasza gepet. Lenovo P72.
17,3" kijelzo, 4K, 6 magos xeon, 16-128GB Ram, Nvidia Quadro P5200.
Desktop gamer gepet megszegyenito teljesitmeny egy laptopban. -
FőDudu
veterán
válasz
qnadam #20820 üzenetére
Ez mar olyan mint az oldtimer....
Minnel oregebb annal dragabb.Nekem amugy a T60 eleg jol muzsikal.
2x240GB ssd, 3GB ram, T5600, Ati x1400.
Es meg USB3 is van - Aten PU320 expresscard to USB 3.0 adapterrel.Igy nem csak a gigabit lan a gyors, hanem USB3 is van.
Es a nagy akkum is mukodik, vagy 5 orat bir rola. -
válasz
eattila #20776 üzenetére
Csak úgy általában a közvetlen befecskendezésről:
"Mivel a modern kori, méretcsökkentett turbómotorok többnyire közvetlen befecskendezéssel készülnek, BMW-től a Volkswagenig probléma lehet a szelepek kokszosodása. Ez a direktbefecskendezős szívómotorokra ugyanúgy igaz
...
A gyártó szerint például az új Opel Crossland X 1,2 literes turbómotorjával is aggályos az itthoni 95-ös benzin minősége és javasolják a 100-as benzin használatát. (A PSA, az Opel új tulajdonosa a Citroën- és Peugeot-modellekben éveken át tiltotta pont ennek az 1,2-es turbómotornak az értékesítését hazánkban, épp a motor működését veszélyeztető lerakódások miatt.)
...
Az elégő benzinből a szelepekre rakodó szenny a megfelelő vegyszerekkel tisztítható. A folyadékos tisztítás ára körülbelül 60 000 Ft. "
[link]Erre érdemes lehet még figyelni, ha használt autóban gondolkodsz:
"Biztosat a kettős tömegű lendkerék létéről a márkaszervizek tudnak mondani az alvázszám alapján. Támpontként annyit, hogy az Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen TSI és TFSI turbómotorokban valószínűleg lesz kettős tömegű lendkerék."Új autónál ezekkel 2-3 évig nem lesz gond, de a használtnál érdemes különösen megnézni.
Meg érdemes a motorkódra rákeresni, hogy miket írnak róla, mik a jellemző hibák, VW konszernnél volt pár különösen beteges típus.
[link]Szerk: ez elég durvának tűnik: [link] [link]
Szóval azt hiszem inkább a nem ajánlott kategória...
-
npera
addikt
válasz
FőDudu #20816 üzenetére
Itt egy IPS panel, a BOM-nak megfelelő kóddal. Ez 70 font. 04W3462 - LGD 12.5" IPS
Van sima TN 27-ért.
-
zetor2000
őstag
válasz
zetor2000 #20813 üzenetére
Persze lehet, hogy minden rendben fog menni... sajnos ez olyan, hogy vagy kidobsz pár Ft-ot az ablakon, vagy ha szerencséd van, akkor panel ki / panel be, azt megy minden, mintha mindig is ez lett volna benne. Vagy a felbontás állító csúszka felső állása feljebb ment/mehet a windowsban...
-
zetor2000
őstag
Én ettől ódzkodom... hogy az IPS az nagyobb felbontású, szélesebb vagy több érintkezőt tartalmaz, vagy ha ugyanannyi van benne érintkezőből, akkor a panel, ahova megy, az más, vagy a csipek kiosztása nem okés...
Ez a Te döntésed, én nem merek se pro se kontra érveket felhozni...
Nem szétkapni, kicserélni művészet, hanem azt a panelt megcsinálni mögé, amire a csatlakozók mennek.
Bár, belegondolva, 10-12 éves kicsi kínai / indiai / vietnámi gyerekek rakják össze, ha nekik meg tudják mutatni, nem lehet probléma egy korosabb felntőttnek sem -
npera
addikt
Ez most egy kicsit kockázatos, de azon filózom, hogy ha válaszolnak az ausztrálok az IPS kijelzővel kapcsolatban, akkor lehet egyből rendelek egyet, aztán akkor kicserélem amint megjön. Az annyira egyszerű művelet, hogy igazából nincs értelme nem megcsinálni. Kábé 650 SEK volt a költsége.
-
npera
addikt
Az akksi felugrott 3 óra 58 percre, alighanem valami nyünnyögtette a háttérben amikor 2 óra körül volt. Ez a Totalcar szerint akkor kimozogja magát
-
FőDudu
veterán
Akkor az valoszinuleg kijelzo lesz.
En levennem a fedlapot - regi thinkpadek eseten le lehetett venni a fedlapot ugy, hogy minden maradt es a kijelzot a zsanerra szerelt 2 palca tartotta. Nem tudom X230 ilyen-e.
Akkor a hatlapbol adodo feszulesek kiesek a jatekbol, zarlat se lehet.
Ott valoban kiderul a kijelzo feszulese okozza-e a gondot.Szerk: nem olyan, viszont a 4 csavart kiveve marad a panel a kabelen. (87-88 oldal).
Azaz be lehet kapcsolni a lifego kijelzovel aminel ki lehet tesztelni hol a gond.
Ha picit tekergetve elojon a gond, akkor belul lesz a hiba.10 perc melo es legalabb tudni fogod.
-
npera
addikt
Az akksi egész jónak tűnik még. Most futott két hosszabb kört a Win7 update, de belegabalyodott magába és feladta. Akksiról futott a gép vagy fél órát. Most sikerült belépni, 2 óra 8 percet ír az akksi üresjáratban.
46 Wh-t ír maximális elérhető kapacitásnak a gyári 57 helyett.
132 ciklust futott az akksi.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Apple MacBook
- Path of Exile (ARPG)
- OTP Bank topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest