Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Mini PC
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
-
npera
addikt
-
onkelz
aktív tag
Srácok, mekkora a mostanság kapható legnagyobb, külső tápot nem igénylő külső HDD tárhelye?Ki kéne szanálnom a 4 terrásokat, de ha csak 5 terrások vannak még mindig, akkor nem feszítem magam.
-
Grillo
őstag
Na, lányom megint karanténba kerül (elvileg), pénteken pozitív lett az egyik osztálytársa.
Annyi, hogy a tanárnéni hazavitetett mindent, és készülnek a távoktatásra, de lehet, nem lesz időben elrendelve. Olyat emlegetnek, hogy a teszt utáni 7-8. nap körül érkezik meg a határozat, olyan leterhelt a rendszer, úgyhogy gondolom majd az igazgatónak kell elrendelnie a dolgot.Én már csak náthás vagyok, a torokfájás szerencsére 2 nap alatt elmúlt.
-
npera
addikt
Nova, Blueboi, működik. Már csak a bepattanó házikót kell megdizájnoljam....
-
eattila
őstag
Végre volt némi fagy
Helios mind, ez a kedvenc:Ennyire csavar a 44M-4 nyitva.
-
Sipi-
őstag
Szombat reggel 8-kor jól járható a város. Hétköznap reggel 30-35 perc, hétköznap 13 órakor 22 perc, szombat reggel 18 perc volt ugyanaz az út
-
Samott
addikt
#comic pictures
-
Sipi-
őstag
válasz
hobizoli #107078 üzenetére
Nah, SD-t kivettem, "elfelejtettem" a telefonnal, töröltem a telefonról, most visszaraktam a kártyát. Most felteszi a kérdést, hogy miként akarom használni:
1. Use for extra phone storage
2. Use for portable storageAzt hiszem múltkor az első opciót választottam, ami nem volt jó.
-
eattila
őstag
-
Sipi-
őstag
Asszony telefonjába pár hete (hónapja?) beleraktam egy 64 gigás SD kártyát és balga módon azt választottam, hogy terjessze ki rá a memóriát. Ennek eredményeképpen az SD kártyán elfoglalt 40 gigát a telefonon meg semmi hely sem szabadult fel. És be is telt teljesen a telefon, már a Viber sem megy rajta. Hiába töröltem 15 giga képet kábelen keresztül, semmi hely sem szabadult fel a telefon saját memóriájából. Szóval azt hiszem kiszedem inkább belőle a kártyát és meglátom mit reagál a telefon rá.
Semmilyen app-ot nem tudtam átrakni rá, mert mindig megállt, hogy nincs elég hely. -
npera
addikt
Nova, hatalmas upgrade. TinHifi T2 megkapta a stock S szilikon tip helyett a SpinFit zöld S tipet. Sokkal jobban ül a fülemben és nem akar kiesni. Emiatt a hang is jobb, mert nem szöknek ki a hullámok a résen.
Pont jött új FW a kudelixre is, joys of joys...
Közben püfölöm a JIRA pontokat, jövő héten PI planning, most megy a feature brakedown ezerrel....
-
zetor2000
őstag
válasz
Grillo #107057 üzenetére
Én a faárusnál vettem anno egyet, akkor 1500Ft volt. Cirka 60 centi átmérőjű körbe illik bele, 3 ágú csillag, középen egy acélcső, olyan ~10-12 centi átmérővel. A talp többi része erre csavarozható fel, és a csőbe 3 csavar fogja a fát. Jó masszív, de egy ideje műfenyő szolgál, beépített lábakkal. Hosszú távon ez olcsóbb, egy dekoratív műfenyő ~20E, és jópár évig teszi a dolgát arra a pár napra.
Mondjuk műfenyőnek műgyanta illata van. -
npera
addikt
14k perc asszem... -
Grillo
őstag
válasz
-igu- #107061 üzenetére
Vagy beöntöm betonnal egy vödörbe
Asszony csúnyán nézne. Mondjuk após megoldása is fasza, ő simán felakasztja a plafonra szerelt kampóba, így könnyű alatta takarítani, és a fa magassága és az ajándékok mennyiségétől függően lehet alá kis asztalt tolni, meg takarítani könnyen.
-
-NoVa-
veterán
válasz
-igu- #107062 üzenetére
Biztos nem? Bár ezt már nagyon rég raktam.
Nem csak vállalhatatlanul fura dolgokat hallgatok, max abból aránytalanul többet dobálok be -
Jahno
veterán
válasz
-NoVa- #107060 üzenetére
Na, ebben aztán Neoton Família, Shadows, minden is van
Múltkor itt ment a megfejtés, hogy milyen bandák jönnek vagy nem jönnek, erre zugkocsmámba most ezek esnek be: [link]
És a frutti 1500 forintos jegy, mellé még 2-3 magyar ksiebb hülyezenekar is belefér a költésgvetésbe. Akciós sörjégerrel, de ilyenkor ritkán iszom töményet, a sörük meg nem az igazi szóval akad baj is
-
Grillo
őstag
Ú, most jutott eszembe, hogy látom a karácsonyfa hirdetéseket, hogy tavaly elfáradt a talp.
Milyet ajánlatok, amivel minimális a szopás. Mert nem mondom, fasza sztorizgatni a 24-e reggeli faragásról, de annyira nem ragaszkodnék hozzá.A Sporify nekem is megjött, 35k perc összejött azért, de idén eléggé az ismétléseken és a podcastokon alapult a dolog.
-
-
Samott
addikt
Aztan csodalkoznak, ha az amcsik veletlenul kilovik dronrol az egesz menetet...
-
-NoVa-
veterán
Kicsit haladtam:
Kibelezett gép az egész békésen nem felgyulladó lufikkal:
A csavarok az eredeti layout szerint mágneslapon, nem maradt ki semmi:
Az eredeti 2 db 80x80mm-es akku ragasztólap helyett 2x4 2mm széles csíkot tettem, a jövőbeli szereléseknél talán kevesebb anyázás lesz.
Érintőképernyő megy, akku megy, ha a ragasztószalag kötött pár órát, a fóliát is leveszem:
-
blueboi69
őstag
No, nagyobbik gyerek tejfehérje érzékeny, ami azért jó, mert ha laktózérzékeny lenne, arra van már mindenféle laktózmentes, laktázenzimes minden IS. Tejmentes meg nincs.
Aztán lehet emellé gluténérzékeny is, mert az még necces, tavasszal lesz előle mélyebbremenő vizsgálat. -
-
Sipi-
őstag
válasz
hobizoli #107032 üzenetére
Van ilyenekre FB csoport is
-
Samott
addikt
válasz
qnadam #107026 üzenetére
Lazan kapcsolodik, de van am ilyen is: Twisted Christmas es akar koncert valtozatban is. Ha mar elkerulhetetlenul jon ez a szezon...
-
Samott
addikt
#mithallgatszmost
-
npera
addikt
válasz
Sipi- #107023 üzenetére
Teljesen patent, ez a legbiztonságosabb módja. Minden sávváltás csak felesleges kockázat.
Én a svéd forgalomban gondolkodás nélkül elhaladok (!) a belső sávba ragadt gyengeelméjűek mellett, egy pillanatra sem lassítok be ilyenek miatt. Ha nagyon ráérek, akkor beszinkronizálom magam mellé és akkor tartom adaptívan a sebességét. Egy idő után k@rva idegesek szoktak lenni valami miatt. Aztán mosolygok bíztatóan, hogy áradjon a derű....
-
-
npera
addikt
válasz
A. Crowley #107020 üzenetére
Russian dashcam kompilésün wannabe.
-
npera
addikt
válasz
WiZARD #107016 üzenetére
Porschének volt hasonló "finom" húzása a 911 és Boxster/Cayman vonalon az IMS csapággyal. Az ha megfáradt (és megfáradt), akkor összefolyt a váltó és a motor olaja, aztán beállt az egész, mint a szög. És sok éven át nem ismerték el a hibát, majd átkonstruálták az érintett részegységet és továbbra is tojtak a tulajok fejére, akik szoptak vele.
Álomszép az is....
-
WiZARD
addikt
Amikor a büszke, gyökerekkel és tapasztalattal rendelkező autógyártó gyárt elektromos autót - Porsche Whistleblower: “60% of all delivered Taycan have battery issues that caused replacements, damages and fires”
Persze az akku töltés sebességét is lehet egy ideje korlátozni, amire azt mondták, hogy a userek kérték
Tök hülyének néznek mindenkit -
npera
addikt
Blueboi, Nova, izgalmas. A csóka megszupervjúzta a DVR-t, ez egy igazi mentalista....
-
-
WiZARD
addikt
-
WiZARD
addikt
+magyarázat: Eleve lassan (~90) ment, de nem akartam jobbról előzni. Azért váltottam jobbra sávot, mert láttam hogy jön mögöttem a megkülönböztető jelzést használó autó. Végül azért lassítottam, hátha előttem akarja kikerülni ezt az állatot. (Aztán hülye voltam, hogy visszaálltam mögé, erre nem számítottam)
-
-NoVa-
veterán
Progress, kivakartam a Surface Pro-t a kijelző maradékából. Magát a kijelzőt már jó rég levettem, de amikor a sarkát kellett volna kivakarni, valahogy elkedvetlenedtem egy időre, aztán más volt prioritásban. Most rászántam egy órát. Legközelebb lejön az antenna, a hűtés, alaplap, hangszóró, mindenféle, még 26 lépés és odaférek az akkucsatlakozóhoz. Igazi szerelőbarát gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest