-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsotesz81
senior tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Csak az a bajom, hogy már ezt nem tudom hova rakni, ennek nem akarok külön munkalapot sem. Egyébként ez arra kéne, hogy pókerben döntetlennél a kasszát azonos arányban ossza szét a döntetlent elérők között. Ez mondjuk elég ritka, ezért akarom úgy megcsinálni, hogy gombnyomásra feljöjjön egy form, ott bepipálni azokat a játékosokat akiknél döntetlen van, majd a formon megnyomni egy gombot és a lóvé eloszlik. A formot már megcsináltam csak nem tudom hogy kell meghívni. Az előbb próbáltam egy active x parancsgombbal, alapból be volt írva a kódba, hogy load userform1 (nem változtattam meg a form nevét), de nem történik semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50