Új hozzászólás Aktív témák

• arty

veterán

"uplay-el semmi gond" témában egy gyors szösszenet, ugyanis beszerváltam egy splinter cell blacklistet, ami az egyik legutóbbi ubi játék, tehát teljesen kihasznál mindent, amit az uplay kínálhat (gondolom) :

- aktiváltam, pár perc után(!) megjelent az uplay kliensemben is
    - rábökök az install gombra, 20 gigás telepítőt(!) leszedi (kőkorszak)
    - 20 gigát feltelepít: helyet megadni, NEXT NEXT FINISH-t nyomkodnom kell, holott uplay-ben be van állítva, h az alapértelmezett játék-hely a d:\games, de az vszeg csak dísznek van
    - játék indul, 930 megás pecset szed, pecseli magát 1.0a-ra heveny NEXT NEXT FINISH nyomkodásra, ablakban indul és csontra fagy a menüben
    - játékot megint indítom, ismét 920 megás pecset szed (1.01), ismét NEXT NEXT FINISH nyomkodás, elindul, fullscreen, már nem fagy csontra
    - vicc kedvéért kilépek, megint elinditom upalyből, MEGINT pecset (1.02) kezd el szedni - 530 megás, alakul! :D - és megint NEXT NEXT FINISH nyomulás
    - továbbra is vicces a kedvem, kilépek, indítom, MEGINT pecset szed (1.03), de már csak 450 megás! hálleluja! NEXT NEXT FINISH, rutinosan.
    - indul, kilépek, indítom - NEM PECSEL! KÉSZ! JÁTSZHATOK!

Mákom van, hogy gyors a netem és a hddm/ssdm. Ezért röpke óra alatt megvolt minden. Igen, több mint egy teljes órát szenvedett ez a szutyok a letöltés/installálás után.

VS.

steames trials evo: lejött a maxra pecselt, indit, uplayablak bevillan, fut :)

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

Új hozzászólás Aktív témák